Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najene??? sta to znaci???
Ko o cemu lopovi i ratni zlocinci o parama.......kaznio ih visoki predstavnik ali bi oni pare od BiH........pa po toj logici mozete traziti pare i od svog blentiteta.....nek vam Mile da......kad vec moze davati za odbranu ratnih zlocinaca !!!!! SIKTER
Euro fasisticka bagra. To sto vam europa obecava, platicete dobro
Nije zaj.ebancija, da li mi neko moze reci sta znaci najene. Nisam nikad cuo tu rijec.
Ma nisu ovi, da ne kazem, ni toliko ludi koliko se prave. Svo vrijeme cutali i pravili plan, da kad dodje vrijeme suknu ga svome zato sto mu ga tudji slozi. Pa tuzite Eshdauna, dragi moji chetovodje, jer na ovoj strani cete dobiti sto vam i pripada. More i u kunama.
Sad bi da tuzite BiH a sve vrijeme govorite da je nema. Najbolje tuzite Centralnu Banku, pare su tamo!
MEKA VAM MILE DA. KAD MOŽE SINU I RATNIMZLOČINCIMA. PARE MILE NA SUNCE , ZA OVU ZASLUŽNU \"GOSPODU\"!
Pa 4 sata kako je vijest objavljena i jos uvijek stoji greska u naslovu. lol E moj novinarE
kad su me hvatali bio sam na guzovima mame zelenog zuba Ratko
Nisam smiješan, nego ti ne pratiš što je istraga otkrila, a večinu toga zna i javnost. Brada, naočale, predavanja, liječenje ljudi, internet-stranica... Ni s kim u RS nije imao veze jer vjerojatno nikome nije vjerovao, znao je da bi ga prodali. A smijenjeni su kao što su mu pomagali. Nigdje veze, što bi rekli Hercegovci.
Pudar nebudi smiješan. Karađić bio sam???
Ma da su bili kako treba nebi im niko ni određivao sankcije.Ovo nije poništavanje sankcija nego pomilovanje. Kako bio bilo da osuđenik na dvadesetogodišnju robiju dobije pomilovanje od predsjedništva recimo od pet godina i onda tuži državu. Zaista smiješna razmišljanja.
Naravno da su u pravu. Pedesetak ljudi je smijenjeno s obrazloženjem da skrivaju Karadžića a ispostavilo se da je on bio sam, da mu niko od njih nije pomagao. Jasno k\'o dan da su nepravedno smijenjeni da su im uskraćena osnovna ljudska prava, a bez ikakvog razloga. Instistucija visokog predstavnik napravila je toliko fašističkih poeza da su mogli napraviti lanac prodavaonica fašizma, a ne posustaju ni danas.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.70.html:333838-Tuzla-Napadnut-Srbin
http://www.vijesti.ba/politika/43435-Prijetnje-Ahmetovicu-Digni-policiju-jos-jednom-muslimane-vidjet-ces-svoje.html
e sad je dosta stoko zlocinacka, jb vam m vlaxku sad ce opet sankcije.
a sto ste romi?! ja vam dam prst, vi bi i ruku stoko nezahvalna.