Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e k**** im sto im ja dam toliko, znam i ja napravit hljeb
E neka je, vala ga je svak i jeo
Drzava, tuzilastva inspekcije, hitno moraju reagovati! Otidjite i pitajte ponizene (gladne) radnike Merkura, Zlatke Vukovic, Vegafriuta kako prezivljaju? Ne primaju krvavo zaradjene i mizerne plate, ne mogu se lijeciti, nemaju nikakva prava zahvaljujuci bahatim i neosjetljivim vlasnicima tih nekada uspjesnih a danas unistenih kompanija. Inspekcije odmah poslati da utvrde uzasno stanje u koje su ih neodgovorni vlasnici i nespobni menadjeri doveli. A isti neopravdano, pritisnuti vlastim megalomanskim zaduzenjima povecavaju cijene hljeba i pekarskih proizvoda. Ovo je kriminal, nadlezni organi moraju djelovati, odmah, po sluzbenoj duznosti!
PA ne pravi samo Klas hljeb ima jos milion Pekara koji nisu U Kreditima i ne moraju podizati cijene Hljeba
Nema dizanja cijena hljeba-kruha. Smanjite sa 400 grama na 300 ili dodajte mekinja. One su jako zdrave i hranjive za naš narod.
Koliko brašna treba za hljeb-kruh-kiflu od 400 grama? Sjećam se prijeratnog kruha koji je bio bolji 100 % i veći 120% i nije bilo PDV-a a Terzića nije bilo ni na mapi.
OVO JE BILO NA DNEVNIKU...
Cik pogodi sta imam za veceru, koru budjavog hljeba koru budjavog hljeba !!
ALi naše staro Bosansko - Vidi mu glave - nikad neće izumrijeti i to je jedan od garanta i generatora SVJETSKE DEMOKRATIJE ! ZAšto: ZAto što kada te neko upita za to: ti sa argumentima izrazito jakim moraš dokazati da je neutemeljeno postavljeno pitanje o obliku tvoje glave, i kada to uradiš red je da pitac kaže \"Ja se izvinjavam što sam ukazao na oblik Vaše glave, ali sam to uradio iz razloga što sumnjam u sve i nemam povjerenja u bilo koga - i opet ću to uraditi - jer se ozbiljni stavovi moraju detaljno i javno obrazložiti..... Tj. bez netransparentnih aktivnosti..... Vjerovao ili ne Argument \"VIDI MU GLAVE\" U BORBI ZA SVJETSKI MIR !
http://www.seebiz.eu/hr/ valute-i-robe/deutsche-welle -hrana-poskupljuje-zbog-spek ulanata,89109.html Ili recimo ovo - ovo svaki imalo pismen čovjek MORA PROČITATI !
Ako misliš da bih ti fizički dirnuo bilo koga od ženske ili muške familije, ti si zaista dalabu.... HOće li već jednom neko shvatiti da mi je pravo krivo što sam bespomoćan da vas zaustavim kad sami sebe blatite i intelektualno srozavate, pa mi ništa drugo nije preostalo nego da psujem..... Ali da vi samo sebe blatite nego širite to kao zarazu na djecu koja čitaju ove komentare a nemaju nikakv stav - i takvi stavovi postaju nešto normalno u našem društvu i onda kad neko pokupi 10 ljudi u Guantanamo svi se čudimo..... Iako ovakvi \"problemi\" nisu najveći problemi (ima 1000000000 puta gorih inputa) ali želim da budete razumniji ljudi, da razmišljate glavom a ne nekavim životinjskim instinktima, bez samokritike..... Evo recimo ovaj komentar - sad je poskupilo - a kad pojeftini hoće li i panja pojeftiniti - TU SE VIDI RAZUM ! ALi naše staro Bosansko - Vidi mu glave - nikad neće izumrijeti i to je jedan od garanta i generatora SVJETSKE DEMOKRATIJE !
mislim da bi ti sopstvena mama i kćerka bile dovoljne veliki j.ebac.u
Ma ovo nije za zaliti se, oni u 5 godine hljeb poskupe za 20 feninga a nama plate rastu, znam reci cete nije tako , a sami po sebi znate da jeste to je normalan trend i toga ce uvijek biti , u srbijisi za 20 marak mogau kupiti prije pekaru sada vec ni pola...
a kad poskupi psenica dizu cijene a kad padne cijena psenice onda se usute narod levate
\"sjecam se kad je hljeb pola marke bio\"
Ko god se radovao požaru u Rusiji prije par mjeseci - a sad ovdje kuka zbog povećanja cijena Kruha - Ima pozdrav za komplet žensku familiju od mene ! Bem ti globalnu ekonomiju i tajkune...
Idioti bosanski sta pljujete po klasu,davali su vam hljeb u ratu besplatno da ne bi umrli od gladi.Uporedite cijene brašna šećera i ulja sada i prije nekoliko mjeseci pa izračunajte može li se hljeb napraviti jeftinije.Pljujte po sebi jer ste dozvolili da vam država propadne,pa sad morate plaćat proizvode duplo skuplje kako bi vratili kredit međunarodnoj banci.