Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sutra svi na ulice pa urlajmo parole.
cuj ovog nepismenog big-a
Najlakse je tako blokirati cestu... u ovoj drzavi se izgleda problemi rjesavaju blokiranjem saobracaja, ko god ima problem blokira cestu... ma fuj...... joj papanluka majko moja...
Bas su ljubazni ovi poljoprivrednici , blokiralisu samo 3 sata , normalnose blokira dokse nerijesi problem. Licno mislim POLJOPRIVREDNICI loseste savjetovani , mnogi funkcioneri su na godisnjem odmoru , tako da mozete samo izazvati gnev kod mnogi gradjana. Trebaliste izabrati povoljnije vrijeme kojeje u interesu vase profesije , takobi vise skrenuli paznje na vas. Javam saljem iskrene zelje da istrajete u vasi zahtjevima, i da poboljsate vasu situaziju.
jebi ga a bas mislih tad preci
E neka su ga blokirali..... jadni poljoprivrednici se muce, sade kopaju i zive od toga...a od drzave nikakve zastite nemaju...naprotiv drzava im samo otezava posao i prodaju jer dopustaju uvoz voca i povrca... Blokirajte ga sto se mene tice svaki dan sve dok drzava ne rijeshi to pitanje....a posto je drzava nesposobna onda ce blokade da potraju malo duze!!