Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti oslikavas kakv si kroz svoj komentar, i vidi se da si nista drugo do obicni primitivac... Ajvatovica je nasa tradicija nasa kultura i nasa vjera. Ajvaz-dedo jedan od najpoboznijih ljudi Bosne koji je dosao iz Turske je olicje plemenitog covijeka. NA AJVATOVICI SE NE VELICA NIKAKVA STJENA, NIKAKAV COVIJEK VEC JEDAN JEDINI BOG DŽ.Š.
Postade idolopokloničko obilježje gdje idolopoklonici dolaze i mole se nekakvoj stijeni. Više puta sam čuo da je to \"mali hadž\", ma šta im to značilo. Za mene je ovo organizovano odvođenje \"vjernika\" u širk i idolopoklonstvo. Dok se vjerske vođe muslimana okupljaju na Ajvatovici da bi se molili i klanjali stijeni dotle ismijavaju Katolike i priviđenja gospe u hercegovini ili mošti kojekakvih \"svetaca\"(kosti mrtvaca) kod Pravoslavaca. Nema šta kolektivno licemjerstvo i mentalitet rulje u najgorem izdanju.
a divi naslova .... :D
PITANJE ZA VRLU REDAKCIJU,KRO RAD: KO ĆE IZMET POKUPITI SA ULICE I HOĆE LI ISTI OSTATI DA SE CVARI NA SUNCU? HVALA
Šta je ajvatovica u pm ?
J.e..b...aaa..l...iiiiiiii vas konjanici :D
501. manifestacija Ajatovice? Doista nevidim razloga da iznosite neistine Kad, koje godine je odrzana 01. Koliki broj \"manifestacija\" je odrzan tokom l i ll svjetskog rata Koliko njih je odrzano u komunizmu Lazi, lazi me SA-X ti to radis najbolje UZ LAZI DO ISTINE ps. unucad su mi dosla inace bih pojedinacno \"manifestacije\" pobrojio
to se zove tolerancija... nadam se samo da ce biti tolerncije i u obrnutom slucaju
Zivjela sekularna drzava, u kojoj saobracaj glavnog grada obustavljaju radi vjerske manifestacije...