Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ljekari postaju smijesni znam trenutno najmanje 10 osoba koje su vakcinisane a dobile su morbile-krazamak kako ga zovu kod nas u narodu .Izmedju ostalog ja sam ga bolovala sa 17 nisam vakcinisana i poprilicno se napatila ,a moj muz je vakcinisan i i on je bolovao i nadrljao vise nego ja i odlezao mjesec na infekciji .Nase vakcine su smece sto se do sada moglo vidjeti iz vise primjera i to je sramota sto i nasi doktori to nepriznaju a 90posto njih nevakcinise svoju djecu treba im postaviti pitanje zasto .Ja nisam vakcinisana a nije ni moje djete a prebolovala sam manje djecijih zaraznih bolesti neko maoji prijatelji koji su vakcinisani
tarik filipovic preso u doktore!!!
Nece mi, nece san na oci, ali me vino hoce bas. Uzalud svi mi kazu koci, sto se opijas? A ja sam gas do daske dao, i vise nemam sta da dam. Kad vidi draga da sam pao, vratice se znam.
Znači ovaj put vas je obišla epidemija šuge i tifusa(čistoća je pola zdravlja rekoše krmače pa polijegaše u blato da se kaljaju)
joj Hamo vid mu glave
jesul to dječije ospice? ja ih nikad nisam imao, ako ih dobijem u ovim godinama najebbo sam
itekako si na***,ja ih bolovao u srednjoj skoli,jedva ziv ostao,7 dana temp. 39.8,otekle lifne zlijezde iza uha,bolne,onda je uslijedio osip ko od velikih boginja,svugdjeeeeee,pa cak i u grlu,zdrijelu aaaaaaaaaaj kad se sjetim,bio sam ko iz filma gubavci :), i ad imam oziljke.
ja imam 23 godine, sad ce mi 24 a nikad ih nisam imo... valjda cu i ja ziv ostat ako ih dobijem
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kod nas su i boginje politika
gag, ko zna sve ? :))
Nema gaguše :)
kako znas? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)