Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno su pokazali koliko mogu da urade dobrog posla kad se sloze i dogovore ,kad nema opstrukcija i kad se radi posao koji i jeste u njihovoj nadleznosti.Svaka vam cast samo tako da i nastavite.
Mnogo toga je ova vlada uradila u ove zadnje nekolike godine i to je vidljivo, i to moze vidjeti samo onaj koji zeli da vidi! Samo naprijed, jer samo se radom mogu problemi rjesavati a ne pricom i sjedenjem i gledanjem u plafon!
Ovaj saziv vlade je pokazao i dokazao da samo dobra saradnja i rad mogu da pokazu i dobre rezultate.Samo tako nastavite.
Jedino radom i trazenjem rjesenja mozemo krenuti u pozitivnom smjeru, zato samo nastavite tako ...
Konsolidacija rudnika i usklađivanje cijena iz među prizvodnog dijela i EP je neophodna i treba da se reguliše. Dobro je da je stavljeno u razmatranje jer je bitno.
U pravu si. A potrošaće tko j... da prostiš
Ovo je najbolja vlada, na celu sa najboljim premijerom do sada.
Ova Vlada cesto donosi neke odluke,zakone,to ce nam donijeti neki napredak,sve je dobro samo da ne stojimo u mjestu.
Ovo ide u rikverc - bitno je da se krećemo
Zar ovo još postoji?