Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
redakciji Sarajevo-x, gospodo dajte vasem fotografu nabavite adekvatnu opremu,kojom bi covjek mogao fotografisati bar sa tehnicke strane profesionalno. Fotografija Skupstine i Parlamenta BiH kao da je fotografisana mobilnim telefonom,malo karikiram,uradjena je sa pogresnim objektivom. Nabavite fotografu za takve fotografije objektiv sa \"tilt/shift\" mehanizmom tako da objekti na fotografiji budu kao u prirodi,a ne da izgledaju kao toranj u talijanskoj Pizi. Hvala na paznji
Srbi glasali protiv zakona o drzavnoj imovini i niko ne kuka kako se moramo dogovoriti. A kada je nesto u interesu Srba predlozeno, e onda se moramo dogovoriti.