Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajjj sad pitajte kad ce plata
@Bakir.Iz.Trezora BiH: 3 vladara za 3 glupa naroda, uz podršku međunarodne zajednice. I svi nas pljačkaju i zadužuju.
@dis2 Šta bi da je išlo preko Dodika ili Čovića? Još bi im bio kratak.
sjo, u sitne sate ... jebace i nas ovi nasi odavde isto tako
Koalicija Domovina u Skupštini RS je glasala za ovaj zakon, kao i za budžet prije neki dan. Toliko o svemu u BiH.
Pixy Naravno da je "Domovina" glasala sa DA. Nisu oni privjesak SDS-u i PDP-u. Oni imaju svoje interese, a sličan zakon je usvojen i u drugom BH entitetu. S druge strane SDS se slaže sa SNSD-om oko nekih drugih pitanja, npr. presude Ustavnog suda BiH u vezi dana entiteta, i tako u krug. Svako slijedi svoj politički interes.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svi su usvojili ovaj zakon i federacija ide i u kantonima ! Narode samo šuti i trpi ti to možeš ti to hoćeš !
Radnici, ne sme niko da vas bije sem naše i vaše milicije!
robovi MMF-a i svjetske banke
@serbicodrina zasto siris mrznju jarane... ne treba nam to
@serbicodrina tesko ti je shvatiti surovu realnost. rob si, kao i svi mi, nebitno da li bosanac, hrvat, srbin ili neki 4., jer se nase "vodje" zaduzuju u svoju korist, a na kraju narod mora da ispasta radi njihovih gafova. dokazi mi da nije tako. "sto bi se bosnjaci explodirali sa turistima" - ne shvatam kontekst
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zakoni o radu su dobri. Bolje da ih ima nego da ih nema. Samo na koji se nacin donose. FUJ.
volim kad mi ga neka vlahinja sa fakultetom popusi za jedne ćevape
@Audrey Hepburn šta fali,a ti to radiš iz ljubavi?ne trebaju ćevapi?
biće jeftino pice vlahinjice koliko ja vidim
Kompleksaš!
I gdje sad cirkusant ranka misic. Prevarila jadne radnike fol izašli na proteste i rekla im da se razidu da se nebi mržnju hahahahaha. Dobro se izborila protiv zakona. Ista ubleha ko i bajramovic.
Bosno moja šta ti uradise ljudi vođeni pustom korupcijom i egoizmom , do kad dopuštati da tvoj prosperitet gaze nakaze , trenutak je ! Ili svi zajedno koracajmo u bolju budućnost ili razdvojeni u propast .
interesantno je kako niko ziv nema problema sa 'ovim zakonima' kada dodje raditi na zapad,.....a gle, ovde probijaju policijske kordone...kao satro 'brane prava radnika' ono sta je takodje poznato je to da ove radnicke sindikate u principu drzi mafija
Slazem se! Ali kako se na zapadu odvaja radnik od neradnika, a kako kod nas? Na zapadu za svoj mukotrpan rad dobijes i na platu, a ovdje za lizanje dupeta mozda dobijes platu.
Idu sranja u genocidnoj tvorevini, bas im dodik zeli dobro, hahaha
Ko i nama Bakir jel' ?
Da vam nije Amera, ne bi vas bilo u Banja Luci. Bili ste pobjegli ko skakavci prema Srbiji, pa se vratili.
"Istakla je da su u novom zakonu sporne plaće, ugovor o radu, otkaz ugovora o radu i kolektivno pregovaranje." Pa u prevodu citav zakon
Zalosno