Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na prste jedne ruke se mogu prebrojati gradovi u ex-YU sa tvrđavom u centru grada. Sarajevo na haparatima. Al imaju eto Bascarsiju lol.
Džaba sve kada nema Banjalucana. To je sada tužan i žalostan grad, glavni grad genocidne tvorevine.
Ha ha prelep grad sa NAJ LJEPSIM DJEVOJKAMA U BiH
@Korisnik95 Neznam prijatelju pre 20 tak dana sam bio ebem te drzavo za 15 minuta setnje video sam bar deset da bih joj i kucu dao kad bi trazila
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Klix imali kakva reportaža iz vila Sebije i BAkira Izetbegovi, Edhema Bičakćića, Zlatka Lagumdžije sa Poljina ??? Mislim da su veće i luksuznije od vile predsjedničkog bračnog para Clinton ! Razlika je samo što amerikanci imamju zakon o dokazivanju porijekla imovine a mi siromašna zemlja nemamo. ŠTO ĆE NAM KAD SMO SIROMAŠNA! A i ne mogu se stranke na vlasti dogovoriti ! TEŠKO IM TO IDE 20 godina AL SABUR ! BIĆE !
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/39014/clintonovi_se_skucili_zavirite_u_novu_vikendicu_billa_i_hillary_clinton.html
@plaq ...mene impresionira njen osmjeh. tačno mislim da ni luciferu nije svejedno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kaze"...Carstva od toga doba dala su ovoj tvrđavi svoj pečat..." Predpostavljam da je na slici 4 pecat naseg vremena i naseg "carstva". Odmah sam ga prepoznao jer je u bojama kao sto smo i sami.
...vratite nam antičke rimljane. ovi slaveni se i nisu pokazali čemu.
@Vlahobran91 ...pogledaj se u ogledalo.
@Vlahobran91 ...upravo je i iskazan u prvom komentaru...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)