Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj Tanoviću i uči se
Koliko i čijih novaca je Rumeni kriminalac potrošio da ovoliko plaća portalima za reklame!! Hifa rezervoar kerozina, IX transverzalu, otimanje zelene povrsine i betoniranje za privatni parking Lokom, redukcije vode u KS, izgradnja bazena 8 g. i 200m BCC ceste 4 g., građani ti nikada ne smiju oprostiti..
Bravo Semire , za ovakve ljude drustvo vapi
Popločano umjetnim materijalima. Pa ko je to dozvolio. U tim pločama ima hemije ko u priči
Prilika za wannabe šminkere u uskim tajicama da se prošeću. ^^
sad ce romobili i skuter put brda 🤣
Super je mjesto.. Kroz koju godinu bit ce u punom potencijalu.. A ovo o zavrsetku "zmije".. Godinama stajao pjesak koji je puno prirodnije i ljepše izgledao..nek bar nije napušteno.. .samo da posadjeno drveće naraste i bit ce milina uz brdo.
Mozemo li biciklom??
Nista ljepse nije bilo nego otici gore u prirodnu sumu. Skrsili smo je za vrijeme rata, ali ljepsi osjecaj od odlaska u vjestacki park
super pogled na hifinu pumpu i rezervoar kerozina u vodozaštitnoj zoni
Kad bi bar malo ovakve paznje posvetili betaniji koja ima nadaleko najveci potencijal od svih parkova a u samom centru grada
Rumenige Ljakse.
Bogami on ce biti premijer KS!
Taj rumeni pokvarenjak ako ikada bude premijer, bi bila kap koja bi prelila čašu, i znak da def. kriminalci, papci i i primitivci vladaju Sarajevom!
ona, fakat, lijepa kuca koja je napravljena i radila koji mjesec i od tada vjecno zatvorena? gdje je zapelo da se na onako lijepom mjestu kakav je park mojmilo ne moze izdati nekom ugostitelju da odrzava pristojan kafic sa vidikovcem? zasto u svemu lijepom mora biti fula kod nas?