Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ne zive ljudi nego obicna stoka
GAMAD NEKULTURNA!!!
Svaka čast na ovom potezu
Bosnjo je cudo! Voli zaprljat to je cudo.
Samo nas treba po džepu krhačit i nećemo ni pomislit da uradimo nešto loše!!!!
Jezero je predivno ali ljdi koji su dobili tu cast da vode brigu o njemu su sasvim nesto drugo .Do danas samo na osnovu neosnovane naplate mogli su napraviti raj na zemlji aoni su uradili da se normalnom covjeku gadi otici samo kad vidi rampu koja kao takva nigdje na svijetu ne postoji
samo 300kg?
Bravo, vi ste pravi heroji.
Ljudi, nemojte vrijeđati stoku.
Ofrljati smece gdje bilo samo da nije u dvoristu,sta reci balkanski mentalitet je to. Vrhunac je kad vidis covjeka vozi auto a iz auta vlasa leti kroz rutu u rijeku ili u sumu.
Ma ja, kod nas u Njemačkoj sve štima, jel tako? Da ne nabrajam koliko sam puta na semaforu vratio opušak u auto njemačkih registracija...
Svaka cast vrijednoj ekipi. Bosnjak je kancer za prirodu, u stanju je unistiti bisere ljepote radi ljenosti.
Svaka cast za ovu akciju
Bosno i Hercegovino šta ti "seljaci" rade 😒😒
To "Bosno"!
Niata cudno za nas nazalost, dosta puta sam vidio ljude koji smece bace bukvalno metar od kante sto ne mogu nikako da shvatim
U ratu nigdje nije bilo ni papirića, sve se ložilo...zaboravili smo neke bitne stvari...lako se ovaj narod pohasi...
Swabo kaznjava po komadu 150 eura, pa ti sad natrpaj vrecu ili tacke kakvih odpadaka pa istresi u prirodu, drzava ce prebrojati svaki komad i dostaviti ti kaznu. Plus moras jos platiti izlaz smecara 800 eura. Ali mozes na rate se dogovoriti da ti skida sa racuna. :)
Prvo djeci u osnovnu umjesto vjeronakue uvest ocuvanje okolisa, pa onda uvest zakon za bacanje smeca hiljada kazne, za 5 godina bi prinjetili znacanje promjene.
grad je najprljaviji oko osnovnih skola. to se kupuje kola i cips na velikom odmoru i vecina ambalaze zavrsi na ulici. Imaju oni tu pricu oko ocuvanja okolisa u sklopu predmeta Moja okolina.... al djaba. Kod nas je sve puka forma.