Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harise,imenjace,sram te i stid bilo prvo si nas prodo u ratu zajedno sa tadasnjm sefom Alijom te Ganicem,Delicem,Jerkom Dokom(ko se sjeca ovog supka koji je prodao ,zajedno sa ovim sto sam nabrojao,sve Sarajevske kasarne,a o FALETICIMA necemo sada ali samo da se zna da se nista nije zaboravilo}e sad samo dovrsavas ono sto ste zapoceli.Hare,raja ima strpljenja,ali do kada i zapamti da za mnoge rat nije zavrsen ali ovaj put sa UNUTRASNJIM NEPRIJATELJIMA da se obracunamo
Vazda isti nacin varanja naroda od strane Hareta i Alkija. Radi se o tome da bosanska strana UNAPRIJRD, PRERANO, ispuni sve sto srpska strana zeli, a onda Hare i Alki bezuspjesno mole da Srbi ispune svoju stranu pogodbe. Nedavno se moglo procitati da je Fedreacija omogucila da Srbija udje u posjed sve svoje imovine u BiH, umjesto da se to istovremeno uradilo i sa BH imovinom u Srbiji. Sada Srbija oduzima BH imovinu u Srbiji, a Bosna i Hercegovina nema nikavu protivigru. Citiram tu vijest iz Avaza: PLJACKA BH IMOVINE OD STRANE SRBIJE Avaz 29.07.2008. I dok traje pljacka imovine bh. firmi u Srbiji, pod krinkom odluke donesene za vrijeme tehnickog mandata bivšeg premijera Vojislava Koštunice, kompanije iz te države bez problema su došle u posjed imovine u BiH. ... Kako je sve glatko funkcioniralo, svjedoce i primjeri odluka Vlade FBiH, koja je, kao drugostepeni organ, prihvatala žalbe firmi „Fruška Gora“ i „Vatrosprem“ za poslovne prostore u Tuzli ili, pak, firme „Prvi maj“ za prostor u Zenici. Vracena je i sva imovina „Robnih kuca Beograd“, „Jugodrva“, „Simpa“, „Genexa“, a u RS problem sa srbijanskom imovinom nije ni postojao. - Koliko sam upoznat, ne postoji nijedan slucaj koji nije riješen u skladu s propisima te Sporazumom o sukcesiji imovine bivše SFRJ, koji je obavezujuci za sve, ali ga je svojim potezima prekršila Srbija. Da li je sada uopce moguce privremeno odgovoriti kontramjerom, jer je srbijanska imovina uglavnom vracena, a kako bismo zaštitili interese naših firmi, otvoreno je pitanje - naglašava Ganic. U medjuvremenu, dok BiH šalje Srbiji diplomatske note bez odgovora i tek pravi registar imovine svojih firmi u inozemstvu, krcmljenje po direktivi Beograda se nastavlja. BNT Holding uskoro se ostati bez prostora vrijednog 400 hiljada eura, a slicno je i s odredenim objektima „Kljuca“, „Hidrogradnje“, dok firme poput „Agrokomerca“, „Šipada“ ili „Svjetolsti“ raspolažu milionski vrijednim objektima. Na inicijativu bh. kompanija „Šipad Komerc“, „Energoinvest“ i „Agrokomerc“, danas ce u Sarajevu biti održan sastanak sa samo jednom tackom dnevnog reda - prodaja imovine bh. firmi u Srbiji. Poziv da prisustvuju sastanku upucen je visokom predstavniku Miroslavu Lajcaku, bh. šefu diplomatije Svenu Alkalaju te predstavnicima Agencije za privatizaciju u FBiH i Vanjskotrgovinske komore BiH.
BOLJA JE SVOJA KOLIBA NEGO TUDJA KUCA! Sto smo mi stekli sa deset prsta oni sa tri bi da nam otmu!!
ih, sad ce spiric odmah drvlje i kamenje po zvanicnom beogradu...al kad bi se zajebavali...