Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denise ja sam vjerovao da si inteligentniji i da bolje \"razlazes\" ovaj uzas oko nas...Ali. Rzaocarao si me elementarnim nepoznavanjem ne samo parvnog sistema nego i elementarnih politickih fakata o ovoj zemlji. Zaboga, Denise, ne mozes sa pijedastala analizirati ovaj jad i dijeliti lekcije i to medjunarodnim predstavnicima (koji pojma nemaju ni sto su ni kako su)...
Ja ne znam sta ovi Srbi hoce,nisu nam mogli nista kada smo imali samo lovacke puske,a tek sada kada smo puni ko brod,pa nek izvole bujrum tu smo,samo gluposti i nista vise,dok im penzioneri i obican narod gladuje,ovo nesto lupaju,nikad nece pameti doci.....
idite na more, adu ciganliju, pa se malo brckaj te u onoj kanalizaciji od beograda
smrdine smrdine smrdineeeeeeeeeeeee napushi se kurchine
živela smrdija i svi smrdi
zguzim vam sve sto je zensko u rodu zbog brisanja mog komentara o smrdi-ma. vlasine jedne
postoje neoborivi dokument. argumenti, da je rs nastala kao nuzna reakcija/uzrocnoposljedicni cin/ na politicko pravnu akciju bosnjacko-hrvatske vladajuce koalicije poslije ustavno pravnog/ politicko administrativnog definiranja federalnog entiteta, tadasnji drugi dio republike bih, izvjesno je vrijeme egzistirao kao bh tabula raza, na kojoj je kasnije ispisan naziv republika srpska, a dejtonskim m.s. liga nacionalistickih vladara 1990-2009. svojim su potpisima na politicko pravnim aktima garantirale entitetsku podjelu republike bih, i nekoliko godina kasnije, bosnjacko hrvatska vladajuca koalicija je utemeljila drzavnost i federaciji bih i republici srpskoj. v.p. petric je federalnoj vladi prezentirao njegove izvjesne korekcije glede drzavnosti rs. denise federacija se desetljece gusi u socijalno demokratskoj bijedi, a prefiks tvoje stranke trebao bi se baviti problematikom od koje se zivi, a ne tom od koje se umire.
Zaustavite iskorjenjivanje bosanskog imena u nazivima gradova ! HELP BOSNIA BA ! Ajoooooooj šta nam ćetnici rade, je bu i zavrću uši. A niko neće da nam pomogneeee Pomozite naaaam Pomoziteeeee aaaaa Help Bosniaaaaa !
Koji idiot - etnicki nacionalizam u reziji SDP, pa kakav to samo on rjecnik koristi! Ako se vec poziva na povijest o kojoj nema pojma, trebao bi znati da mnogi od gradova koji danas imaju taj prefiks, nisu ga imali prije 100-200 godina... A sta uopce jedna \"socijal-demokratska stranka\" ima da se bavi ovim stvarima?! Zar njihov posao nije da ukazuju na problem siromastva, penzija, ugrozenih kategorija ljudi, kriminalne privatizacije javnog dobra i sl. ?!! Boze sacuvaj!
bravo pipo odlicno receno samo sto ovi jos uvijek smrde
@SRB-IN jesil ti onaj koji ima korijen u divljackim plemenima \"srpari\"-koje Rusi istjerase zbog kuge?i od kojih su rimljani bjezali zato sto su bili toliko zarazeni,tad kugom a danas krvavom srbom! BiH4EVER!
-Međunarodna i domaća javnost ponovo je svjedok povampirenja onih nacionalističkih snaga u BiH koje svim silama nastoje prekrojiti višestoljetnu historiju državnosti BiH, pokušavajući da provedu najmračnije ideje o uništenju prefiksa “bosanski” u nazivima preostala dva grada RS-a, navodi Bećirović. TACNO! A Bosnjacki politicki lideri gutaju i dalje knedlice zlatne zto im genocidna tvorevina donosi svakim danom radi njenog postojanja! Neg OZBILJNO G-din INZKO bi o ovom treb\'o jasno da se izjasni!Brisanjem prefiksa Bosanski brise se identitet nase drzave i naroda! Ne dajte Bosnjaci da srbsa krvolocna ukrajinska banda primitivnih kamenjara uzima i brise zemlju tvojih pradjedova! TUZi! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! Aferim svima koji brane svoju domovinu! BiH4EVER!
Iskorjenili smo mi Denise Bosnu davno. Kasno si se sjetio. Eto ti Bosne od Sarajeva do Tuzle pa uživaj.
kreteni koji se prepucavaju oko drzave FBiH, citajte malo: http://www.mup.vladars.net/zakoni_lt/pdf/Zakon%20o%20drzavljanstvu%20Republike%20Srpske_lat.pdf
Citat pasusa iz Ustavnog dokumenta o politicko administrativnooj agresiji i genocidu nad Republikom BiH, od strane drzavotvornih organa FBiH i utemeljitelja Republike Srpske, sa Ustavnim priznavanjem drzavnosti RS : \'\'VIII - PRIJELAZNE I ZAVRSNE ODREDBE Clan 40. Sve osobe koje su drzavljani Bosne i Hercegovine u skladu sa cl. 37., 40. i 41. Zakona o drzavljanstvu BiH i koje su na dan 06. aprila 1992. godine imale prebivaliste na teritoriji koja sada pripada Federaciji, smatraju se drzavljanima Federacje, osim ako nemaju prebivaliste u Republici Srpskoj. Sve osobe koje su drzavljani Bosne i Hercegovine u skladu sa cl. 37., 40. i 41. Zakona o drzavljanstvu BiH i koje su na dan stupanja na snagu tog zakona zivjele u inozemstvu smatraju se drzavljanima entiteta u kojem su imale stalno prebivaliste prije 06. aprila 1992. godine, ukoliko se nisu stalno nastanile u drugom emtitetu ili izabrale drzavljanstvo drugog entiteta.\'\'