Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otvorili su oni njih odmah sutra dan. prosjecan pazar je ...da ne povjerujete
e nek su zatvorili "jablanicu". nikad gore ne jedoh.
Mene jos vise brine ovo o "robi bez proijekla"! Halo!! Znaci ovi papci kao Maksumic nam daju da jedemo meso koje nije proslo nikakve kontrole, cak mu se ne poznaje ni porijeklo! E pa izvinite sto psujem, ali im se poserem u familiju seljacku onu nepismenu!
ej emi bez uvrede ali ako hočeš da izraziš ironiju onda to uradi pismeno a ne da ja nagađam šta je pisac želio da kaže_
ovo me sad pravo obradovalo i iznenadilo u isto vrijeme. Ne samo ova vijest sa poreznom upravom nema zezanja nego i reakcije vecine vas ovdje. Poceli smo da shvatamo da bez poreza nema (jake) drzave. A sada jesu li ove restorandzije sitne ribe ili krupne, ja bih rekao da su za nase uslove sigurno krupne ribe. PS: cudi me da od gostiju niko nije trazio racun poslije pecenja;-)
svaka cast poreskoj upravi sto obavlja svoj posao kako treba.
hey...ilegal... prosto pitanje...seljacko-primitivno takorec... Jesi li ikada cuo za sledece pojmove: Kontekst,Ironija i sustina... i da li bar otprilike shvatas koliko je to bitno za razumijevanje onoga sto sam napisao u prethodnom postu... P.S. Uporedi malo moj post koji si kvotir'o i onaj prije njega... Voja Brajovic,"Bure Baruta",Film "Nemoj da se qurchis!"
...svako ko ne placa porez treba da ide u zatvor i treba da ga se totalno raskuci i da se sva njegova imovina konfiskuje od strane drzave...jedino tad mozemo ocekivat neku vrstu ekonomskog progresa...
Nek su zatvorili i treba svakom ko ne plaća porez zatvoriti objekat bio krupna ili sitna riba.
Bas mi je drago..Pa dosta su i oni "pasli" na ovakav nacin. Svaki dan imaju desetine hiljada maraka prometa i ne mogu da posluju posteno?!?! Idioti, i prije im je ovo trebalo.
"a oni zatvaraju "pecenjare" samo zato sto ovi ne placaju porez"... pa jesi li ti zdrav molim te...cuj samo zato sto ne plačaju porez...seljačino jedna primitivna...zato nam je država pala na samo dno jer niko i ne poštuje neke stvari i pravila koja se moraju poštovati...pitaš li se majmune hoće li ti djeca imati šta jesti ili ti je babo izbjegao dovoljno poreza tako da ce i tvoji unuci ubirati kajmak...zbog takvog razmišljanja kao tvog ovu zemlju treba napustiti po hitnom postupku jer vas je večina
Imacemo mi autoput! Najnovije vijesti tako kazu! Evo procitajte clanak! www.outwar.com/page.php?x=1395693
zato sto oni ne placaju porez mi sad nemamo avutoputa. pa vi vidite踨
...svako ko se bavi kriminalnim radnjama bez obzira koliki bio propada...
sta da kazem ma treba zatvarati sviju sto ne placaju porez i ostalo dosta vala sa 3 osnovne mercedese vozaju a sto ? zato sto kradu od naroda a posten svjet sve placa i stojadina vozi ili pjeske hoda hehe :) haj vozdra