Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ne glumite, a osećali ste sigurno po onim starim zahrđalim SDA botovi.
Ratko Orozovic matori ublehas od 80 godina komentarise novu prugu ma mrs u pm
Ratko Orozovic je iz Nase Stranke 😉
moj Ratko, koji si 'ajvan. jesi li se ti vozao novom dionicom? redovno na posao idem, pa znam. čuj iskače tramvaj!?!.. Subhan Allah
Kakva sve djubrad smece i fukare traze nesto kao da se razumiju a 60 godina se truckao izlijetao tramvaj. Pitanje je da li su ovi "strucnjaci" sto traze reviziju sigurnosti a i ostali botovi sda i dr.ikad vidjeli tramvaj a kamoli se vozali u njemu dok nisu dosli u Sarajevo. Bijednici.
Steta po obicaju samo pravi stetu drugima tj. gradjanima
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA, OTKADA SE PRUGA OTVORILA JA JOŠ NISAM ČUO DA JE TRAMVAJ ISKOČIO IZ ŠINA ZA RAZLIKU OD PRIJE 4 GOD KADA JE REDOVNO ISKAKAO. LJUBOMORNI SDA BOTOVI VAMA TREBA ZABRANITI DA SE VOZITE NOVIM TRAMVAJIMA I TROLEJBUSIMA,VOZITE SE U ONIM STARIM TRAMVAJIMA ŠTO VAM IH JE ERDOGAN POKLONIO.
A izvini strucnjak, kojom empirijskom metodom si ti dosao do zakljucka da tramvaji ispadaju iz sina?! Bacala ti baba grah, gledala u fildzan, sta li?! Dajte ba ljudi, uozbiljite se malo, rekla kazala je za srednjeg vijeka, cinjenice su bitne! Hoces li ti Ratko platiti iz svog dzepa strucnu ekspertizu, ili si samo populista?!
Popustite SDA, trojkaši izveli radove, njihovi viječnici ( Naša stranka ) traže prispitivanje i opet vam SDA kriva. Obraćun unutar vreće rogova nas se ne tiče. Dobili ste priliku iskoristite je. Želim vam puno uspjeha u radu.
18% se ne osjećaju sigurno, a na izborima 2022 u KS isto oko 18% glasali za SDA. Hahahahahaha koji kompleksi mater im ebem
Je li ovo SDA naručila?
stadlerovi inaju klimu ugradjenu
Istina je da se manje ljulja. Ali opet ima nekakvog treskanja. Podrzavam prijedlog da se napravi vjestacenje i utvrde cinjenice
I formirati stručnu komisiju, xahaxax#
Nisam se vozio starim tramvajima po novopostavljenim tračnicama, te ne mogu ni reći osjećam li se sigurno ili ne. No, ne sjećam se ni da sam pročitao da je neki tramvaj iskočio. Moguće je da sam propustio, ali ako je to bilo često, valjda bih negdje vidio vijest o tome. Ima li netko od čitatelja ovoga vrlog portala da je to iskakanje upratio?
Vise pruge je izgradjeno i kupljeno trolejbusa za godinu dana nego sto je SDA uradila za 30 g,ustvari nisu nista,oni su samo krali i uzimali sebi to im je jedino od postignuca.
E Ratko đukelo stara podkupljena ko ti sto eura tutno u đep da popiješ koju ljutu
BUDALA NIKAD KRAJ
Nedostaje mi prijasnji drmoguz
Nasa Stranka puna se ronja