Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
General Slobodan Praljak i General Milivoje Petkovic. Gdje su god zaguzvali dobili po guzici, najveca pobjeda Ahmici, pobijedili goloruke starce , zene i djecu. Najveci uspjeh generala Praljka , uspio srusiti stari most u Mostaru, a ja generala i Qurca. I sta sad, ovi u hercegovini xce ih kao i ostale staviti ma listu mucenika Isusovih, i ptroglasiti herojima. Dogodine ce vjerovatno u Mostaru biti Bozicni turnir u ime Slobodana Praljka, eto koji ste vi idioti pokvareni.
Debelo zaluzeno, pogotovo razgolicena politika DR. Krivoustog, sto je vaznije nego kazna, a ovi sto kazu i Armija je pravila zlocine: Sine ovo je neutralni sud, ne bi me iznenadilu da trazite da u sudu u Hagu mora biti najmanje 40% Hrvata sudija.da su vam za ove zlocine sudili bosanci ne bi dobili ni pola ove kazne, i opet bi bili nezadovoljni, ovako odluku donose stranci i bolje vam je umjesto komentara malo se poklopite po usima i izvucite pouke o vrlo losoj i pogubeljnoj politici Dr. Krivoustog prema Bosnjacima i Posavskim Hrvatima. Zlocin se ne ispalti.
Samo se nadam da ce \"novinari\" sa SAX-a ovako revno prenosit barem 2 il 3 dana riječi OBRANE. To bi ipak bilo fer. Ali, mnogo toga ne stima ovdje...
Istina za Vranicu!!! ZDRAVO MA GDJE BILI HEROJI MOSTARA!
Malo!Sjetite se Ahmica i monstruma!! Pogledajte samo te njuske neandretalaca!Najaci su kada progovore \"hrvatski\" sa onim svojim chobanskim skutorskim naglaskom! Nema vecih fasista u europi i na svijetu definitivno!!!
Dobit ce sto su zasluzili !!