Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda treba da se izglasa Denisov zakon, kao sto je u Srbiji izglasan Tijanin zakon dozivotne robije za ubistvo maloljetnika ili sexualno zlostavljanje..ovako nagrada jednostavno nema smisla.
ja znam da si nekog moj ubio tako da ne bi šetao ni ti sarajevom nakon što izađes
Pa ljudi to je perverzno.Denis je decko kao andjeo,zalosna njegova mama a i mi svi.Ali da date nagradu na ime djecaka koji je tako stradao?Razmisljajte malo.Treba uvesti kaznu po Denisovom imenu.Da svi zlostavljaci drhte kad se spomene.Drakonsku kaznu.Ne nagradu.
Ovi sto su protiv , sejtanovi pijuni
Ps. hahaha lik izasao iz zatvora, da je pravna drzava izasao bi 2050 a ne 2010. cccc
Stevandić ološ glasao protiv