Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja likova, bože sačuvaj ... ne znam u kom svijetu i levelu oni žive, šta gledaju, šta čitaju ?
Alan Ford citaju a Maratonce gledaju
Hocel bit plate znal se sta?
Hoce u koveriti 🤣
mlati praznu slamu, ili ti trla baba lan da joj prođe dan , navikli krimosi da tako rade u skupćini manjeg entiteta....ko šiša narod , "mi uzimamo putovnice i odavno smo u EU, a primitivna stoka nek se glaba međusobno" i srbuje
Гледам синоћ филм "Дина 2" и нмг да вјерујем каква подударност са болешњаштвом; прво назив филма "Деен-а", а друго - изабрани јахач дивовског црва, Муад' Диб, - болешњо Фуад Деен (Фоод-о) и црна белегија.
Оно, пустиња, козоиеби, вјерски фундаментализам, замотане жене, изабрани теротиста и вођа, Муад' Диб који јаше огромнога црва - Фуад' Деен и црна мочуга. Не знам је ли пренк, али нема воде која ће опрати режисера и писца књиге да није мислио на болешње.
Slijedece 2 sedmice su kljucne.
Ovi zive u oblacima...dzaba vam je ta prica, rusija daleko i nebitno joj, srbiji smetate, nato je tu , drzava na putu za eu...te vase neandertalske price i politike su ostale davno iza negdje
i ovi hoće da im poštar nosi penziju
Srbende krenite više sa odcjepljenjem da to više riješimo za sva vremena
Znači, uvijek u nekom ofsajdu. Da su ostali rekli idemo da poništimo odluke, ovi bi rekli idemo da ih prihvatimo. Ali ne kontam samo kako ih jedan čovjek uspije ovako zaluditi idejama i bezveznim pričama. Republika Srpska je u Ustavu BiH, kako je neko može ukinuti? Kao i Federaciju ili Brčko distrikt. Samo narod lože na ove priče o ukidanju, a u realnosti, samo sebe gledaju i kako da izvuku i opljačkaju još više. Ovo posljednje važi za sve vodeće političare u BiH!
ma samo sanjajte nema nista od toga idi te kmecite putinu
Prde haša mašala, eto oni će poništiti🤣🤣
Ovi su se dobro preracunali. Ne moze nizi nivo ponistavati odluke viseg nivoa. Postoji hijerarhija
Te odluke će vrijediti kao lanjski snijeg. Znate već šta možete sa njima. Nemojte samo zaboraviti pustiti vodu...
Žalite se vodovodu i kanalizaciji u RS-u, tamo vam je i mjesto.
Snjoke nikako da nauce na vlastitim greskama. Trebaju se dogovarati sa narodima sa kojima zive a ne sa strancima koji ih izradise svaki put.
"Dogovor" na srpsko-hrvatski način znači, blokiraćemo sve ako ne bude po našem. Nikako da nauče šta je kompromis, jer nastupaju sa pozicije sile, kao imaju ZG i BG iza leđa.
FunFact: Niste sami u Parlamentu da donosite ikakve odluke.
Sretan je onaj čovjek koji nema pored sebe Srbina pravoslavca, ništa im ne odgovara,genocidan narod nema šta.