Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je stvarno bezobrazluk na stranu sve , Zlatko meni nije simpatičan, ali posao ministra vanjskih poslova obavlja korektno i za svaku pohvalu. Ovo je bezobrazluk
Eto vam Bosnjaci SDA... Eto nek vam rade kao i proteklih 20 godina sto su vam napravili
lol
prljava politika Zelenih
SDA pokazuje koliki su joj bitne fotelje
Zlatko je sve upropastio. Ovo je isto kako kad bi neki muskarac stupio u brak, sve regularno,a onda rekao da hoce da promijeni pol. I dje je onda druga strana tu. Izblamirana, slagana, osramocena, izmanipulisana... Zlatko, ti si politicki hermafrodit, laznjak, fake-man, bjezi iz politike, oslobodi nas sebe.
sa čijim glasovima je veliki vođa pokušao smijeniti ministre SDA SNAGA BOSNE
Ne mogu da vjerujem, da je SDA toliko nisko mogla da padne... nebitno ovo da li treba ili ne treba smijeniti Lagumdziju... al u saveznistvo uci sa SDS-om i SNSD-om
Po Prvi put cu glasati za SDA. Ovu smjenu ipak ne podrzavam. Mora biti donja granica, ali ovdje je puno toga licno izmedju Zlaye i Tihog. Glasam od 92\'ge i moj glas je uvjek isao SDPu, stim da na pola izbora nisam izisao. Prosli put sam glasao za SDP jer sam vjerovao da ce ojacati i da je Zlaya stekao dosta iskustva da nas povuce naprijed. Uvijek imam rezervu, ali Zlaya me je totalno razocarao. Prvo platforma nije bila losa ideja, a onda istjera SDA, i nepotrebno odosmo u jos dublju krizu. Onda covjek potipisa onaj katastrofalni budzet kojeg vise niko i nespominje. Pa ode u koaliciju sa HDZ. Raskid koalicije na lokalnom nivou je uzrokovao pravi haos, ali Zlaya je takav lider odluci pa posljedice kave su takve su. Ovaj put glasam za SDA samo da kaznim SDP. Nadam se na iducim izborima da ce se pojaviti normalna stranka i da cemo moci stani iza nje i oni iza nas. Komsicu sretno i pametno.
Prica se da je Zlaya dogovorio trecu republiku sa HDZom. Evo Vlajki kaze da ce to brzo izici u javnost. Inace SDP je je cvjet socijaldemokratije, prvo u koaliciju sa SDA a onda ih istjerase pa napravise koaliciju sa HDZ. Slazem se da Zlaya obavlja korektno poziciju ministra vanjskih poslova, ali iskreno zabio je noz u ledja SDA i ovi reguju po injerciji. Dosad je SDA samo klimala glavom, al Zlaya poceo izgravati Dodiga, a ima nekih 30% Bosnjackih glasova.
Fuj, koliko su ovo prljava posla Dodika i njegovog potrčka Tihija
Što je više kleveta i laži, Tito nam sve draži i draži.
Bavite se pametnijim poslovima, pustite covjeka da radi svoj posao, za razliku od sdaovaca...
SDA, Dodikovi i K.a.r.adz.i.ce.vi u akciji
Ovo je djlo šurovanja SDA - SNSD i ostala kompanija