Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hinja koja ne izlazi iz Baketovog anus... kaze da Bih pobjedjuje. IZDAJNIK!!!
Paket zejtina 12 kom ko glasa za sda clana
Zato sto je lakse prodavati se kasnije, po principu ko da vise. Ako se unaprijed prave dogovori moze se zijaniti, pa da umjesto tebe neko drugi uleti u mandat. Najbolji primjer je ekipa koja je isturila Becirovica kao navodno zajednickog kandidata, ali su za druge nivoe vlasti ipak svako za sebe. Ko zna, mozda neko protiv koga se halace sutra dadne najbolju ponudu. Tako je Radoncic uprkos ljaganju protivnika vrlo rado prihvatao poziv da ucestvuje u vlasti. Neko rece da je politika ravaku...
Kako ba nisu kad se ZAJAGME za stolice sve složna BRAĆA ,
zato Fahro sa malo glasova dobije neko ministarsko mjesto ucjenom
Čuj zašto? Pa zato što se kod nas koalicije prave zbog matematike a ne zbog ideje. A matematiku ne znamo dok se izbori ne završe, tek onda idu koalicije i razdjela fotelja, ha ja. Zamisli SDA, SNSD i HDZ u predizbornoj koaliciji? Pa smijali bi im se birači i tamo i vamo i anamo.