Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Serić je stvarno i.di.o.t, i to najveći u BiH...
a da je nekom srbinu u njegovim dvoristu napravita dzamija, digli bi je odma u vazduh.. koje licemjerstvo.. to nam je znak da nema zivota sa srbima.. sta ti srbin misli to ti i hrvat misli.. sve je to isto.. :))
Predstavnici Islamske zajednice svojim postupcima pokazuju da im u sustini nije stalo do suzivota vec uvijek nalaze neka obrazlozenja kako bi skrenuli paznju na ono sto je njima bitno. Kad ste tako korektni sto ne zahtjevate da se odmah i bezuslovno Srpskoj pravoslavnoj crkvi vrati imovina u Sarajevu (zgrada Ekonomskog fakulteta). Vi to namjerno i nikad necete uciniti jer bi tada bio unaprijedjen suzivot u Sarajevu i BiH. Sramotno i licemjerno
očigledno si neupućen. Zgrada je vraćena. Sada se samo čeka da se fakultet iseli. Papiri su sređeni! Informiši se, pa komentariši!
@zasto 22.09.2010. u 18:36 Zasto SPC-u nije vracena zgrada Bogoslovije u Sarajevu gdje se nalazi ekonomski fakultet? Hodzo Sericu. ___________________________________________________________ A kad ce te vi vratiti zemlju koju ste oduzeli u agrarnoj reformi. Zna se ko su sad na toj zemlji.
Y.EBO VAM DR DABIC,VAS EROJ, MRTVE SINOVE (PYCKICE GENOCIDNE )STO PADOSE ZA TU RUPU SMRDSKU,GENOCIDNA KOP.I.L.A.D
Ja neznam sta ste se svi uhvatili te crkve, u konjevic polju, kao pijan plota. Molitva nije odrzana u pomenutoj nego u Sarajevu. E sad sto ova pojava nije dosla i izgovor je Fata, to okacite macku o rep. A da pitamo doticnog gospodina sta je sa izgradjenom dzamijom u Sanskom mostu (ako se ne varam) sagradjena na srpskoj zemlji. Ali ne on vidi samo mrlju na drugom a hoda sav musav!!!!
Prestanite vise sa tom genocidnom pricom. Dosadni ste. Ne izmisljajte nepostojece genocide.
MOZES SE TI MOLIT DOKLE HOCES AL\' OSTA TI RELIGIJSKI POGLAVAR NAJGENOCIDNIJE SORTE STO POSTOJI i SAM SI GENOCIDAS!!!!!!!!
Trebala si samo dodati u svoj fasistički komentar da tvoje govno ne smrdi,to si vjerovatno zaboravila,qr.vo geno.cidna. Nema niko ništa protiv crkve ali ta crkva je izgrađena na Fatinoj imovini,glupačo genocidna.
ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!
Oni su se samo meni molili ponizno i ocekivali karanje iza oltara.
@eh Ma to je sve netačno,odakle ti to,potpuno netačno. Puno si toga nabrojao ali evo prvo što kažeš,popovi nikome ne smetaju,smetaju oni popovi koji se mole u crkvi sagrađenoj na TUĐOJ zemlji,ti popovi smetaju,nemožeš sad na osnovu toga reći da svi popovi smetaju.Pa sama činjenica da se pop moli Bogu u crkvi sagrađenoj na tuđoj zemlji sve govori o tom popu. Pitanje,molim konkretniji odgovor, Šta je to unitarna država??i neki od primjera u svijetu gdje je unitarno uređenje države.?
ovaj seric glumata, malo ucjenjuje zapad nekim radikalovanjem situacije, al samo mora znati da se i drugi mogu radikalizovati, bolje bi mu bilo da malo smanji dozivljaje. Ne valja to.
ova fata poludila zbog blizine crkve...a sva dijaspora slusa zvona u komsiluku i nista im ne smeta, svi sretni. i ja sam hodzu decenijama trpila bio mi prvi komsija. i sta sad. kao da je pala s marsa i nikad nije vidila crkve. a zna dobro da je nekada i neki njen predak isao u crkvu i ponizno se molio bogu. kao i to da je nekim crkvama samo dodato munare pa su dzamije. tu nema nista protiv da udje, ne? ajooj. gluposti.to su joj komsije, sigurno okrenu glavu od nje, kao od onog sto s.m.rdi.