Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma majke mi, pretjerao si pravo (ovo je dugo i glupo) i bolje bi ti bilo da ovako poznajes sitaciju u BiH nego da se uvalcis HR u ....... rupu, STA nas boli briga za Purdu, za Glavonju (Glavasa), evo da ti samo napomenem ako nemas HRT a iz ovog tvog teksta ocito je preporucujem ti da ga nabavis. Zasto?. Jednostavano zato da vidis kako doticni mediji izjestava ili je izvjestaovo o slucaju Ganic, prvo su likovali, a zatim su glorificirali ulogu i moc Srbije. Sada kada je ta ista, prevela kvazi pametne Hrvate preko vode, mi trebamo da ih zalimo. A sto se tice ovog kardinala nemas ga sta oblecati sa ove ili one strane jednostvano on je klerik bez premca.
Zna svako da svestenici obilaze i zatvorenike. To je OK, ali da dodje kardinal.. ??? Molim te, ta prica ne pije vode
Ako se roditelj odrekne takvog djeteta, odrice se svoje genetike koju mu je svjesno, najcesce nesvjesno prenio. Sta je zajednicko kardinalu Puljicu i ovom ozloglasenom cold-blooded ubici? Ja ne znam, vjerovatno novinar zna vise nego je spreman izjaviti. Isus je mogao oprastati i na krstu jer nije bio, ni podsvjesno, isto sto i oni koji su ga izdali - to je prastanje iz spoznaje da oni koji grijese grijese prema sebi - samo kad bi znali koliko! Inace Faruk, still je citljiv ali je ipak zadrzao tvoj autentican nacin pisanja. Bravo
Zato što mu je drag,što je Hrvat i što nije KRIV!
Da to nije bilo u kontekstu \"Stop majorizaciji hrvata\" ?
mozda si u pravu
Ko je sljedeći: Dario Kordic, uznik iz Haga, kako bi Kaletović Damir rekao :)
@purda govoris kao da si izasao iz nekog western stripa cccccc
jel to zlaja dao nalog da su svi hrvati ustaše bijedni plaćeniče, puljić je išao purdi, piše u saopštenju,
Članak naprosto smrdi...na zlo...koketiranje sa zlom, fuj!
Ovo je najgluplji komentar koji sam pročitao na sarajevo-x.com od kad pratim portal, i uz to pravo ulizivanje kardinalu, koji se 1993 godine dopisivao sa Franjom Tudjmanom dok je isti harao po BiH. Po toj logici ni oni koji drze misu za Antu Pavelica imaju svako pravo da to rade, ma daaaaaaaaaaaaajte vise...nas zovu glupim Bosnacima, ali nismo tolko glupi sigurno.
Da je Srebrenica imala nekog svog Glavaša nebi jarane bilo genocida. A ja sam 92 bio kod daidže u Osjeku jug i nikad neću zaboraviti noć kad su nakratko probili liniju. Koji strah, koja panika a nemaš kuda bježat granata ko kiše. A linija dvjeso metara od centra grada Vi pojma nemate šta je agresija, što ratni zloćin. Što vi pametnjakovići sa svojom naknadnom pameću ne stadoste pred horde zla u Srebrenici i Vukovaru i Bihaću. Nepravdan zloćin ali vi ovim svojim naćinom pisanja bagatelizuujete agresiju. Okanite se udbaški podvala, nije Glavaš išo u Čačak, već bravio svoj grad kao i ja svoj i prije svake druge istine ovu istinu treba imati na umu. A vi nasjedajte na nečije interese da se mjenja istorija. A to što je Glavaš posle rata očito prolupo normalno bi bilo da se liječi u ustanovi a ne u prdekani. Izgleda da se taj vjerski poglavar Puljić jedini normalno ponaša a to je kod nas nenormalno i nepošteno. Upamtite zauvjek agresor je onaj koji napada tuđi dom a ne onaj koji brani svoj
Još jedan pamflet osvjedočenog hrvatomrsca i agitpropovca kojem staljin i gebels ni do koljena nisu. Šta reći, osim: SOS (Stoka ostaje stoka).
Kardinale Vinko, često pravite greške a ova sad je stvarno kardinalna.
Ovaj tekst je doista prosipanje od strane autora. Prestrašno. Poput onih koji se čudom čude kad se održi misa za Pavelića, a ne razumiju da je baš tim i takvim potrebno držati misu. Problem mentaliteta ovih krajeva je što svi misle da sve znaju i da su stručnjaci u svakom području.
jesi mi se nagovorio sav se evo tresem ne znam kako cu veceras zaspati,ja sam vec odavno nacisto ne samo po pitanju moje vjere nego i statusa oko moje veze sa Bogom zato mi se ne pravi pametan kad vrlo dobro znam o cemu pricam i nije mi potrebno da mi ti govoris sta je za mene uredu ili ne kada sam punoljetan i nije mi potrebno da mi ti svoje misljenje iznosis kao da imam 9-10 godina,uvjek sam bio i uvjek cu biti nacisto sa tim da je krscanska vjera daleko zalutala i nije mi potreban neko ko ce mi biti posrednik između mene i Boga,oni koji podrzavaju ovog kardinala i njegovo djelo da pokusa da stupi u kontakt sa ratnim zlocincem taj ili nije dobar sa mozgom ili podrzaje takvo nesto ,ne znam kakve veze ima jedan kardinal sa ratnim zlocincem nikakvih dodirnih tacaka,sve u svemu krscani su sa ovim pokazali svoje pravo lice
... a ja heroja , ja mu shprehe ??? ma ti si bijo glavni u svoja ma\'ala !