Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste , u pravu ste da je svaki zlocin za osudu , i da to netreba tolerisati ma sa koje strane dolazilo . ali da se kazne pravi krivci , a ne da se podmece , u ovom slucaju je namjesteno zuki . kako moze zuka da odgovara za tudju zonu odgovornosti , po vojnoj hijerrarhiji to je nemoguce . i molim vas upoznajte sa cinjenicama , i sa cijelim slucajem pa onda komentarisite , jer osudjivati nekoga , samo onako sto je to neko rekao , nema smisla . imate li vi dusu .
http://www.stormfront.org/forum/t409811/ http://www.lopare.net/forum/filozofija-religija-i-istorija/5986-zlocini-muslimana.html http://www.forum.hr/showthread.php?t=306781 http://www.posavski-obzor.info/forum/povijest/zlocini-muslimanske-vojske-nad-hrvatima-beha http://www.glassrpske.com/vijest/14/feljton/53266/lat/ISPOVIJESTI-SRPKINjA-SILOVANIH-U-SARAJEVU-7-Zlocini-muslimanske-Cetvrte-motorizovane-brigade.html ima jos mali milijun stranica, pa ako nekoga zanima neka kaže
Molim lijepo neka mi netko kaze tko je kriv za ove zločine? a tko god da je radio zlocine neka i odgovara ma tko god on bio. samo ne mogu shvatiti da nikad ni jedan musliman nije rekao da je sa njihove strane počinjen zločin, što je očito. a sve dok se te stvari ne počinju dešavati nikad neće biti mira i tolerancije među građanima ove napaćene države. političari lože, a narod se bije...
DRZI SE ZUKA , DRZI SE BRATE OVI STO TI SMJESTISE HODACE JEDNOM POGNUTE GLAVE . SVI SU IZMAKLI GUZICE , A TEBE UVALILI .
PA IMAS LI TI OBRAZA , KAKO TE NIJE STID , HRVATI I SRBI SU POCINILI SU POCINILI ZLOCINE ZA TRI ZIVOTA .8000 HILJADA SAMO U SREBRENICI , I JOS IH TRZE , DA NE NABRAJAAM DALJE , SRAM VAS BILO OD ONOLIKIH GROBOVA .
NAJVECE ZLOCINE NA PROSTORU BIH SU POCINILI MUSLIMANI... I TO JE JEDINA ISTINA. OSTALI NARODI SU SE SAMO BRANILI I SVE STO SU POCINILI JE SAMOODBRANA
DA ZUKE NIJE BILO U HERCEGOVINI MNOGO VISE BI BILO MRTVIH , ON JE NASA LEGENDA , A VI MISLITE STO GOD HOCETE .
MRS TI JOHNY , PA HRVATI ZUKU PODRZAVAJU , JA ZNAM JER IH JE TAJ COVJEK STITIO , STA TI ZNAS , ZUKA JE NEVIN , SVIDJELO SE TO VAMA ILI NE .
MRŠ !
Komadante Zuka izdrzi care znam da ce pravda pobjediti i ti ces akobogda ubrzo izaci na slobodu.