Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ha ha........zivi l984 god kome vi prodajete mu.. za bubrege.
...vučko bolan, ni tebe ni vučkice ti? ...nisam valjdadodš komšića gledat :))
Ne zivi se od stare slave, kad je ikada olimpijada bila, i nista vise poslije te 1989. a svaki put se govori, sampioni skijali ovdje, sampioni klizali ovdje, sampioni skakali ovdje, JES' AL' DAVNE 89.!
?? Valjda 1984? Ispuhao ti akumulator u vremeplovu
Jes jes, 84. zahebo se malo :D
http://youtu.be/anrX296fNxM
...od duhova se ne živi...je.bo imati nekakav komitet i administraciju a nemati sportaše skijaše itd zbog kojih ta administracija i ima posao i čemu i služi :-) to isto imati generale bez vojske, predsjednika bez države, seljaka bez zemlje, čobana bez ovaca :-D
...ako si dovoljno pametan, vjerovatno kontaš da sam ja toga svjestan ali ni ti ni ja ništa ne možemo uraditi po tom pitanju...stoga ti se bezze kačiti za mene :-)))
olimpijski duh se davno vratio u čarobnu lampu...