Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta ste očekivali od REFERENTA SPECIJALISTE ...?!?
A i naziv ministarstva je čudan : k'o da izbjeglice imaju pravo na ljudska prava . . .
ma nemoguce tooooo ovdeje ma kaviii
"_Optužena se tereti da je kao zaposlenica Ministarstva, na radnom mjestu referent specijalista za računovodstvene poslove u Odsjeku za finansijsko-materijalne poslove, prisvojila novac koji joj je povjeren u službi u ukupnom iznosu od 24.000 KM, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi." Haha, svakom se danas povjerava novac. A novac ima neki čudan, posebno primamljiv i neodoljiv miris. :)))) koji plijeni i privlači ogoljene i podmukle duše, željne života na visočijoj nozi, ali na tuđi račun. Aida, radila si i vjerujem da si u ministarstvu imala plaću koja je mogla zadovoljiti tvoje potrebe. Pokvaena i gramziva duša ti nije dala mira, pa si zavukla ruke za još. Sada ćeš odgovarati, ostat ćeš bez posla, pa vidi kako je ovim jadnicima koji vape da zarade marku da prehrane svoju porodicu, ili penzioneru koji "razvlači" 320,00 KM mjesec i više dana. A mogla si živjeti od poštenog rada i to fino živjeti. Stoko! Sada ćeš još i u zatvor. Sitna si ribica da bi ti se oprostilo.
opet neki referent SPECIJALISTA na djelu.
Na ovu foru je Dodik napravio onu zgradu vlade rs-a. Prokuzili su ga i kada mu istekne mandat pridruzit ce se ovoj kradljivici i svima koji su krali pare od naroda i ove nase bijede. Sjeme im se zatrlo. Mene dusa boli kad vidim da neke drzave vracaju gradjanima pare na kraju godine i to po 3-4-5 hiljada eura koje ovi koriste za put u BiH. Zalosno kako smo jadna drzava i ko nam je na vlasti.