Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mortus pijan, hahahah da mi je vidjeti ovog mahalca od novinara.....
Dobro je, mortus bar zvuci kao opasna rijec, moglo je biti: P'jan k'o majka
u zadnje vrijeme sve ovako clanci mahalski napisani. kao da su zaposlili nove novinare, sa ekskluzive.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eh da je države k'o što nije, od ovog majmuna bi napravili primjer. Ovako će se za 2-3 dana prepričati, isto kao ona kobila što je zgazila dijete i ostavila ga u jarku da umre k'o životinja prije godinu-dvije. Ne sjećam se u kojoj fotelji je grijala guzove, ali se sjećam da je bila u DF-u. Dva dana priče i vozdra, k'o da ništa nije ni bilo.
Evo ga, jedva nađoh: https://www.klix.ba/vijesti/bih/zena-koja-je-autom-udarila-dijete-u-bratuncu-i-pobjegla-je-df-ova-vijecnica-dzelaludina-nukic/220611052 Ne zna se ni dan danas ni jel' odgovarala, ni ništa. Mene više zanima šta je bilo s tim djetetom. Znam da su mu se borili za život, a da li se izvukao i kakve su posljedice - to nema nigdje.
Crni Milose sta uradi.
Svi ovi danasnji mladji politicari tipa ovaj majmun,stanivukovici,cengici,zukan belmini itd.,su u 90 % slucajeva hinjave pi*kice koji nisu davali da prepisujes od njih na kontrolnom.
Objavite i kad bude oslobođen!
Pijan ko letva.
Sad će to stranka riješiti
Zamjenik načelnika 1.9 truuuhlo
Pa to je kodex ponašanja današnjih službenika nebi bio tu gdje jeste da to ne radi
Pijani vozači su potencijalne ubojice i opet im milicija toleriše
treba ruralna podrucja sravnit sa zemljom bez sanse za ponovno naselje samo stroge metropole i iole urbanu populaciju ostavit da zivi
Mortus :) Ovdje kao da tekstove pise Nizama iz Donje Škahovice a ne novinari.
Još jedan ministarski kandidat
Djuro Enesov vozac
Gdje su sad eminentni sarajevski "strucnjaci" da nesto kazu...