Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za tvoju info, darivalac sam krvi, i to nulta grupa. dajem krv uvijek kada treba, ali samo bas kada treba, jer i kad si davalac, kad neko tvoj dodje na operacijski sto, moras obezbjediti 5 doza, pa ti sad vidi.
ne znam samo gdje krv nestaje..ako znamo da prije svake operacije ili najavljene terapije, od pacijenata se traži da nađu u prosjeku nekih 5 davalaca krvi koji ce nadomiriti utrošenu krv..iznimka su saobraćajne nesrece gdje treba brzo reagovati..ali vjerujem da i od tih ljudi ili njihove porodice KRVAVO naplate unaprijed potrošenu krv..
Čuj, Jasmina Šuvalija ha,ha,ha pa to je najveća papanka u Zavodu za TM FBiH.....koja je to ljankaseeeee........
Svi se ovde pametni prave a kad treba dati krv nista, kad si pametan idi ti i daj krv, meni ne pada na pamet, u hitnim situacijama nekome koga poznajem, ili ako se zateknem tu uredu, ali ovako da ja dajem krv a da oni naplacuju sto tu krv daju nekome, nista od toga!
Tebe treba pustiti da umreš na stolu, jer ne bi imao para da platiš koliko ona krv vrijedi, majmune jedan!
pa kad bi se malo placalo, kao i svugdje u svijetu, mislim da ne bi znali kud bi sa zalihama :-)
ja sam med.sestra u klinickom centru..i ne pada mi na pamet da dajem krv..ni meni ni kolegama..mi cekamo gradjane da dodju...da im uzmemo krv (malo prodaje mjenjamo isl..) i jos ih inficiramo nekom bolescugom jer nam gavrankapetanovic ne da novu opremu :)