Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srušiti i City Lounge i Cheers bagerima skupa sa Denisom Stojnićem i protjerat u Sjevernu Koreju !
Pro-svinjoguzu Učini nam uslugu i idi sebi napravi brata i sestru Kafire jedan teško tebi ako ne preseliš ko musliman I ako budeš proživljen sa svojom braćom kafirima a onaj ko ne vjeruje da će stati pred Allaha , i da će biti proživljen, on i jeste kafir... Onaj ko ismijava Poslanika s.a.w.s. i njegove vjerne sljedbenike , on i jeste kafir... A kafiri su najveći šljam i otpad kod Allaha... Njih čekaju strašne muke ako se ne pokaju prije smrti i uzvjeruju i prime islam... Pa eto ako bude u tebi i trun dobra od te svinjeće glavurde, možda te Allah uputi prije smrti , da se spasiš... u protivnom te bljuvotine i otvoreno neprijateljstvo protiv Allaha i Njegovog Poslanika Muhameda s.a.w.s. će te odvesti u vatru :)
Vidjet ćeš buraz kad ih Stojnić na proljeće opet postavi i niko mu ništa neće moći
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HAHHAHA samo mi nije jasno kako nekoga nije stid reci da sklanjaju baste, covjece 9. mjesec zahladilo vani pravo i ti kazes eto mi sklanjamo haha Citavo ljeto nisi mogao proci ulicom jer su postavljene te baste a u njima nabildani, celavi punoglavci, a pored njih striptizete u bijelom i crnim tangama. FUJ!
u svakom slucaju, potezi nacelnika Hadzibajrica su za pohvalu... bilo bi to zanimljivo da klix istrazi koliko je izdatih rjesenja za ljetne bašte po općinama i objavi. Neka se ljudi uvjere koliko je velikih gazda u dozvoljenim gabaritima i koliko neko tu hajruje... Svaki gradjanin bi trebao to znati za svoj kvart, a ne da opcinski i porezni hljebatori uzimaju talove.. Ne vode ovu drzavu u prosperitet ljetne baste i kartonske kutije na javni mjestima. O Stupu i cirkusu, bez komentara. Festival jada, cemera i lopovluka
Podržavam uklanjanja ovog rugla iz grada. Onaj ko je bio u gradu zna da su ove konstrukcije bile tu i zimi. Ljetna sezona naravno da nije gotova, jer te bašte stoje i do decembra, a ponovo se postavljaju već u martu. Kao prvo gradom se od tih bašta ni ne može proći. Onako uske gradske ulice daju utisak kao da si u gužvi na pijaci, A što se tiče preglasne i neprimjerene muzike je posebna priča.
Općine u Sarajevu su leglo nerada i maltretiranja ljudi, kao i neodgovornog rada, sve do. MAnipulacije osobnim podacima (pogrešni upisi ili preskočeni upisi su toliko česti da se ne mogu zvati propustima već redovnom pojavom). Gazde bašti su očito znali gdje da podmažu pa da postave baštenprije rokova, mimo gabarita. A uz neke popularne kafiće i policija brine za njihove interese, tako su u Kranjčevićevoj makli sa širokog pločnika aute stanara da bi se mogla parkirati policija i gosti niza ugostiteljskih ustanova. Čudo su sad reagirali na žalbe u Starom gradu, istina kad je sezona već prošla.
sklopilo rasklopila
Ja sam protivnik buke, svima je poznato sta se radi i na koji nacin se dobijaju dozvole. Medjutim i ovi stanari malo serendaju. Centar grada je, turisticka atrakcija, a njima smeta buka. A smeta li im sto je kvadrat stana 4.000KM? Nek prodaju i kupe kucu u Hrasnici,hem mirno, hem im ostane para. Pa gdje ces onda kafu popiti u centru ljeti? Treba ovim gazdam samo zabraniti glasnu muziku i naplacivati po kvadratu bastu. Zamislite davu Dubrovniku zabrane restoranima baste? Smjesno.
Kao da se nešto izgubilo u prevodu. Ne žale se na buku od sipanja kafe, već na muziku koja dere iz večeri u večer mjesecima. Da je samo dok traje festival, pa i nekako. A to stanje nije samo u centru, već i na Grbavici, Marijin Dvoru itd. Nema u Hrasnici toliko stanova na prodaju.
Ima jarane zemlje u Hrasnici. Kupis 300kvadrata, napravis kucu. Ostane ti para koliko hoces. A zbog svih tuh kafica i restorana rade i ostale radnje, sto automatski privlaci turiste, sto automatski povecava cijenu kvadrata. Znaci jedno drugo implicira. Kad bi se jedna karika u tom lancu otkinula, centar bi postao kao centar u Travniku. Pa sta mislis kakva je situacija u Frankfurtu? U centru Frankfurta zivot vrvi 0-24h. Ko hoce mir i tisinu, fata se prigradskih naselja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sad ih ionako sklanjaju,hladno već postaje...
U Mostaru ih nikad nece dici
Đe će sad ravaku i kockaste glave ić ?
A gdje si to ti izlazio ako su tamo samo ravan i i kockaste glave kako ih ti zoveš
Čuj, žalbe urodile plodom? Kad je prošla sezona bašti. Kakva komedija, majko mila...
I prošle godine je ovako bilo, svakoj budali je jasno sta se radi ..zauzimaj površinu koliko želiš i na kraju sezone se povuci pare se tale sa mocnicima iz opstine tako u krug svake godine..gradjani ćute i trpe bahatost i bezobrazluk sa pljačkom...p.s. niko u ljetnim baštama cijelo ljeto nije izdavao račun ... ovako bi i Njeačka propala ...
vidjet ce mo sljedece godine hoce li biti
i cheers je zauzeo skoro pa do centrala al malo mu je i to
Trebali ste ih u decembru maknuti. Uff, samo motkom po glavi.
Sezona gotova, pa uklanjaju. Vidjet ćemo kako će biti nekako s proljeća
winter is coming .............
https://www.youtube.com/watch?v=BabsgCQhpu4
hahahahahahahahaha hahahah you know nothing Joh Snow...................
PRIKAŽI ODGOVORE (2)