Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve će te vi privatizovati pa čai i privatnike.jer ovdje svi mi trebamo izgleda da radimo za taukune.ovo je država za poželit.
U ovom tekstu nije na adekvatan nacin objasnjeno koliko su "experti" dobri na po ovome zakonu, odnosno koliko ce ovaj put zavalit gradjane koji na vrlo brizljiv nacin opustosise!
Po uzoru na neke evropske gradove, predložena je forma slobodnih taksi stajališta koja će moći koristiti svi koji imaju plaćenu dozvolu za njih. Hahaa joj Bubice sta ti para zaradi ovo nije normalno , sad znaci laznjaci mogu raditi kako hoce , ti pare u djep , malo ti je CENTRO sto si uzeo pare i sad i ovo ?? Jebem ti ovu vladu , pa bolan onii vise na nacin na koji svi vidimo da kradu rade .... e tugo mojaaa
Zasto ne bismo kao i dosad nasljedjivali licence od pradede?
Nastradali su taxisti budu li se oslanjali na rad ove nesposobne vlade.
Kao da vidim da sutra opet nećete ništa uraditi kao ni do sada...
Je li ovo priprema na gašenje GRAS-a, pa sređujete Taxi prevoz?
jeste nema tramvaja i trole uvodi se taxi , eto nam vlade :D