Uprava za inspekcijske poslove KS
0
Zakon vam nalaže da očistite snijeg ispred svog ulaza
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novog snijega neće biti, jer niko nije mogao predvidjeti ni ovaj koji nas je zatrpao a kamoli kao neki novi val. Mislim da se ispadalo sve što je bilo, sad lagano samo čistit.
Zasto komunalni redari ne odu na Otoku,ispred TC Merkur su tolike kolicine snijega da se ne može prici centru ni parkingu a oni kaznjavaju tamo neke sitne granapdzije!!??
Šta me briga za zakon, civilinu zastitu, komsije i ostale. Otisao u robot, kupio lopatu, 8,30 KM, raščistio da tri haustora mogu hodati i da stariji mogu izaci da kupe sta im je potrebno... Sta mene briga za CZ, i zakone, ima zakon ljudstva, a i malo gimnastike nije na odmet...
popiša..m se na naš zakon. Samo smješni ispadate, naglašavanjem.
Pa naravno, pošaljite vi inspektore nek napišu koju kaznu, a ovaj snijeg nek stoji dok se sam ne otopi. A šta taj zakon nalaže preduzeću koje je zaduženo i koje je uzelo pare za zimsko održavanje?
HAJMO GA PRODAVATI ONIMA ŠTO SU GA ŽELJNO ISČEKIVALI ZA SKIJANJE.
fatite se lopate dangube jedne
DOK SU GRAĐANI OČISTILI RUČNO 200 METARA ULICE M.MUJEZINOVIĆA, DO ŠTABA CIVILNE ZAŠTITE STAROG GRADA JE BILA JEDNOSNJERNA PRTINA ZA JEDNOG ČOVJEKA. IMAMO SAMO NA PAPIRU I TO BIROKRATSKU CIVILNU ZAŠTITU VOLIO BIH VIDJETI POSTROJENU SAMO JEDNU JEDINICU CIVILNE ZAŠTITE.
znaci nas cete evidentirati (iako nema zgrade u sarajevu da neko nije ocistio bar ispred ulaza (kod mene su odnosno mi smo ocistili cijeli parking ispred zgrade) a vi koji radite u komunalnom, prvo sto imate svega 200 ljudi, sto je za GLAVNI grad stvarno presmjesno a drugo sto ne radite nista i vi cete nas evidentirati ?
koja je to bagra :D e ako mislite da cete nekom silom natjerati ljude da ciste snijeg, mozete da mi ga oBALITE :) sto afree kaze, najbolje da kuci odnesemo i da jedemo..da se nebi istopio, najbolje da ga drzimo na balkonima ili u friziderima...
I ja bi da mi u mahalu dođe ona mašina što je očistila prilaz i krug privatne firme Quatro. U mojoj mahali bi za jedan sat bile prohodne tri ulice i dva granapa, koliko je radila u krugu pomenute firme.
sad htjedoh pitati odakle ovoliki zarezi i tacke po stranici kad onda skontah da mi je upljuvan monitor od kospica koje jedoh igrajuci pokera
Najbolje da kuci ponesemo snijeg i da ga pomalo jedemo
hoce li doci da plijene stvari ako neocistim