Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad niko gori nije bio, niti ce biti gori premijer od brankovica.
@svasta Problem jeste to sto je paralisana pravna drzava. Tuziteljstvo ima na desetine KONKRETNIH dokaza ne samo protiv Brankovica, nego i protiv Dodika, Covica i drugih, ali nema POLITICKE VOLJE DA SE TO PROVEDE U DJELO. Politika je IZNAD drzave. Mocnici i postavljaju tuzioce, sudije koji drze njihove predmete na dnu ladice. Problem je sto tuzioci ne smiju da rade svoj posao covjece.
Vidite kako smo mi u Našoj stranci principijelni. Recimo ja, veliki intelektualac Esad Bajtal, već sam zaboravio kako sam se do prpošle godine uvlačio u šupak Nedžadu Brankoviću radi para za projekt u kojem sam tada učestvovao, a sada, kada sam u Našoj stranci, principijelno osuđujem lopove kao Branković.
@buco Et ja imam 10 godina, pa ne znam da su oni iz iste stranke ccc Problem i jeste generalizacija. Kao, ovi iz SDA su lopovi, a ovi iz NS (ili SDP ili... ) nisu. U svakoj stranci imas postenih, sposobnih, normalnih ljudi, i u svakoj stranci postoji olos koji gleda samo vlastite interese. Najgore je kad kazes: pljackaju nas 15 godina, SDA je lopovska... Time nisi nista uradio, nikome nije pala glava zbog toga (a niti ce pasti). Treba se uhvatit konkretnih slucajeva (kao sto je sad Mujic) i gurat onda dok covjek ne padne. A zato ti trebaju dokazi. Onda ce i ostali paziti sta i kako rade. I nisam ja nikakav ljubitelj Brankovica (cak naprotiv), ali svi pisu i pricaju kako je on lopov, a zapravo nikakvih konkretnih dokaza nemaju. Kazu: covjek ima dionice u drustvu za upravljanje fondovima. Jel to ta njegova krivica?? Zasto ne bi mogao imati dionice? Ako se sumnja da je tu nesto nezakonito, onda treba provjeriti. Svako moze traziti dokumente o radu vlade. Nek malo cesljaju to ovi iz NVO, mogli bi i oni nesto uraditi, a ne samo sjediti i vikati: On je lopov!
svasta Jarane, taj premijer TK i Brankovic su iz iste stranke. O kakvim ti dokazima govoris? Pa bolan pljackaju nas 15 godina sta ti vise treba? Definitivno NASA STRANKA ima moj glas.
@Slicica Ne seri, care. Nismo svi toliko glupi da ne znamo mislit svojom glavom. Nije dovoljno viknut: \'Eno lopova\', da bi neko bio lopov. Dokazi se traze.
@svasta: A da malo onanises zamisljajuci Brankovica cas u fotelji Vlade cas u fotelji BIG-a.
Ne znam sta su svi navalili na ovog Brankovica. Pa niko nikad nije dao dokaze da je covjek u sukobu interesa, samo ga blate bez ikakvih argumenata ccc Bilo bi puno pametnije fokusirati se na one politicare za koje postoje dokazi. Eno primjer premijera TK. Njegova vlada dodijelila 100.000 KM preduzecu u kojem je on licno dionicar. Pa zar to nije sukob interesa. Jos su uz to dodijelili odredjene iznose nekim firmama koje su vlasnistvo (djelimicno ili potpuno) ljudi iz SDA koji su poslanici u skupstini koja je izabrala tu vladu. To su izgleda presitne ribe. Ipak je Brankovic najgori (!?), pa mu se treba napakovat i za sta jeste i za sta nije kriv. cccc
Ovi imaju muda... Dok ih neko ne minira..