Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRSKA OHR-u , SDP-u i SVIM PATRIOTAMA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! NEMA ODLASKA OHR-a SVE DOK GENOCIDNA TVOREVINA SERBO-BARBARIJE NE ODE U KANTU SMECA GDJE JOJ JE MJESTO ZA SVA VREMENA i BiH-e BUDE VRACEN NJEN LEGALNI I JEDINI USTAV A TO JE USTAVRBIH-e 1992...!!! Daytnoski Sporazum nije Ustav...!!! Dosta vise serbo-barbarije i serbo-fasizam, serbo-diktature i serbo-totalitarizma...!!! Ustav Republike Bih-e...!!!
tako su govorili i prošle godine pa nikom ništa. Oni koji koče napredak i reforme u BiH oni podj...aju sve više a niko da ih sankcioniše.
Prvo uspostavite mir, pa poslije sa tim vasim tracenjem budzetskih sredstava (u gluposti), mazanjem ociju, ?ZAKONOM ZA PROVEDBU MIRA KOJEG NEMA???