Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ne želiš ništa da završiš, formiraj komisiju.....i pri tom je dobro plati. Amandman treba da glasi: - Svaka punoljetna osoba, rođena u BiH, bez obzira na polnu, rasnu i nacionalnu pripadnost ima pravo kandidirati se za člana Predsjedništva BiH. Izborni zakon bi trebalo da regulira ostale uslove, tipa prethodne ili sadašnje krivične odgovornosti, sukoba interesa i sl.
...sejdo nije jevrej...
Baš ironično! Uzeli su pare od BiH i šta još hoće? Ima li iko pravo posjedovati zemlju u izraelu osim jevreja? - nemaaa. Može li iko drugi biti predsjednik izraela osim jevreja? - ne možeeee. Da ne nabrajam dalje... Ironično!
\"Sejdić i Finci protiv BiH\" ovaj bi se slucaj trebao zvati \"Sejdić i Finci za BiH\" oni su jedini za BiH sve nacionalisticke stranke je samo ruse
Tipujem na Duvnjaka....