Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta zahtijevati od nekoga koga niko u zemlji ne poštiva, ovi ili su ludi ili nas zayebavaju. Gospodo draga, klin se klinom izbija, to jest, na referendum se odgovara referendumom, ili obnova tužbe protiv Srbije i potražnja ratne odštete, kada ćete to da shvatite, bem vas mutave.
Softiču lahko je u Sarajevu Bošnjakom biti, zastavom mahati i podnositi zahtjeve koji se odnose na RS. RS je nažalost mnogo bliže samostalna država nego što je BiH u stvarnosti ozbiljna država. Nečemo nikada napraviti državu ako svi Bošnjaci budu živjeli u Sarajevu, a nosali lične karte iz RS, dok u RS žive oni Bošnjaci koji čekaju smrt, te jadnici koji moraju, neće nam neki skupi filmski festival napraviti državu, niti neki Ustavni Sud čije odluke ne vrijede ni u kanselariji gdje se donose.
Potpisujem! ( uz č-->ć :) )
gledaj softica, krmka iz banovica.
eno ih brane Bosnu :)
Rusi stoje iza referenduma, žele da zakuhaju evropi koliko god mogu. Vlasi misle da im to odgovara i da će uspjeti dobiti nezavisnost manjeg bosanskohercegovačkog entiteta i pripojiti ga srbiji. Ali ima ko Bosnu da brani.
zanimljivo, SDA ne kaze da ustavni sud presudi da li je po dejtonskom sporazumu referendum ili ne... SDA presudjuje da jeste, samo ustavni sud treba da aminuje njihovu presudu. da li iko normalan moze reci da je ovakav ustavni sud normalan i pravedan, gdje muslimani zajedno sa tri stranca mogu da presude kako zele i sta hoce. a svi znamo da strance postavlja amerika i kakav je stav amerike po pitanju postojanja Srpske Republike. Zato, ODJEBAUS!
softic? To je onaj sto je glasao za izbor Nikole Poplasena za jednog od članova Upravnog odbora Agencije za visoko obrazovanje BiH? Vrlo dosljedno, onsko muminski
E OVO JE LJUDI STVARNO KMECANJE KAO U SAPUNICI SVI NESTO BOLUJU ZALUJU
referendum je odvrnuta cesma iz koje voda tece u kanalizaciju!!
Joj sad ce onoga Laktaskog medvjeda da scepa bjesnilo
postadoše besplatna izborna kampanja u interesu Dodika
U dejtonu se ne spominje nigdje referendum cini mi se... jel to znaci da milokrad duduk krsi dejtonski sporazum i narusava mir u bih i ugrozava postojanje manjeg bg entiteta tzv republika srpska?? Bravo milokrade... ides pravim putem
Ne pise ni da ne sme da se raspise referendum, jer je to najveca vrsta demokratije na svetu, kada narod odlucuje
@Varaga900 Ja to gledam drugacije.Dobijes kaznu za brzu voznju i ti pitas ukucane jel treba platiti ili ne. Poenta je negdje iza svega toga ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)