Senat Univerziteta u Sarajevu
0
Zahtjev za nesmetan povratak Divjaka u BiH
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljoberi servski, lopovcici jedni , kobilici pretorjjanski...krvoloci patoloski i siledzije ...SIKTER...!!! BIH4EVER...!!!
@tambura 21.07.2011. u 15:13 i @tambura 21.07.2011. u 15:32 PODDUDLAJ JOVOV ko i svih ostalih Bosanaca...!!! JOVAN JE COVJEK I HEROJ...!!!
Kome su uputili priosaopstenje??? Sarajevo-xu?? Vise senata na manje teritorije nema nigdje u svijetu...Lala.Mudi.
je li bitno odakle sam????zar se moramo dijeliti???za ćika jovu nemam simpatije zato jer je alijin privjesak totalno nebitna lićnost...imamo mi svoje prave heroje a ne ovog pozadinca koji mam je prebjegao od jna jer ga je tamo ćekala duga robija zbog mutnih radnji u francuskoj...znam sta prićam
Hej tambura sejtanu jedan. Ce reci javno da raja zna odakle si sljego u carsiju svega ti-bravu retardirani.
hebo vam taj sifilisticni zastavnik jna sve...sta ga kujete u zvjezde sta je on oslobodio???imamo mi i malo večih heroja za slaviti...