Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je normalna pojava kod nas..Smeta im Bosna i Hercegovina,idu ka tome samo da blokiraju sve sto vodi ka prosperitetu ove zemlje,prije nekoliko dana je zbog navodnih neslaganja SDS i SNSD-a trebalo doci i do blokade institucija BIH i nakon svega zasto bi nas iznenadilo skidanje zastave..
Zastava BiH je na granicama drzave, gdje je i Granicna policija BiH i Carina BiH.Pa, zastava je pred vecinom opstina i u vecini skupstina opstina u entitetu rs.Zastavu tj. grb drzave BiH nosi svaki drzavljanin BiH u dzepu, odnosno na pasosu i licnoj karti itd, itd.
Zastava BiH je na granicama drzave, gdje je i Granicna policija BiH i Carina BiH. Pa, zastava je pred vecinom opstina i u vecini skupstina opstina u entitetu rs. Zastavu tj. grb drzave BiH nosi svaki drzavljanin BiH u dzepu, odnosno na pasosu i licnoj karti itd, itd.
Ma da znate koliko meni smeta sto su oni sklonili tu zastavu... isto toliko i jel Justin Bieber danas imao tvrdu stolicu.
Odnijeli barjak na popravak. Otpala zvijezdica.
Odnijeli barjak na popravak. Otpala zvijezdica.
Hvala ti Alija, jedno veliko hvala!! Hvala ti sto ce mi jos malo trebat pasos da odem u Banja Luku!!
to za pasos nisi u pravu...bice dovoljna i licna karta :)))))
Ne daj Boze rata opet NIKAD VISE, al ako ga ikad bude prvo sto bih uradio s puskom bih potrazio ove nase politicare iz Federacije, pa da s njima malo popricam. ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ce zastava druge drzave u Srbiji?!Balije mrs!
Hahah, a sto ces ti sinko na klixu? O..je.... xD
"...zamijenila SUMLJIVA ekipa..."
Zna se koja je Srpska zastava, trbojka, crven-plav-bijel, sa dvoglavim orlom, grbom Nemanjića! Onaj ko nema svoju istoriju i tradiciju, kao bošnjaci, neka kače glupe plavo-žute zastave, ali samo na svojih 24% bih
vi nemate historiju nastali ste od turaka a nije se ni znalo za vas do tad,,, i da nasa zastava je ona sa ljiljanima !
To što si napisao, samo govori koliko si glup i neobrazovan!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tihicu *** ti majku
Pa to otkako je zgrade zastave BIH nije nikada ni bilo.
SDP zeli da je ova zemlja jedinstvena,ali svi ostali samo razmisljaju o podjelama i unistenju iste.SDP dobro je sto postojite..
Samo je SDP-u stalo do BiH i njenog ujedinjenja! Ostali se samo bore da se razdijele.
Izgleda da samo SDP-ovci imaju m... za ovakve stvari, pitanje koje je vec dugo vremena trebalo postaviti
SDA želi blokirati dobijanje kandidatskog statusa u EU i podijeliti državu