Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina 100%, sve čega se Bošnjo dohvati je propast, otiđite do Bledskog jezera u Sloveniji, sve sređeno, sve na svome mjestu, generacije žive sa prirodom i od nje imaju korist, toliko su uredni da je to nevjerovatno, žene su im mašine. Kod nas nažalost ništa ne funkcioniše, sve je na neku brzinu i nazor, bez ikakve kontrole, sami sebe lažemo, samo kad se pogleda koliko je sve oko Boračkog jezera neuredno, te divlja i neplanska gradnja, onda su i fekalije i propast neminovni, kao sada, NAŠA POSLA
Slažem se. Opština Konjic je očito nedorasla zadatku uređenja ovog prostora.
Nikad ne vjeruj onome koji ti kaze da sve radi po zakonu
muslimansko-bošnjačka posla! gledao sam svojim očima kako familija bošnja, auti sa stranim tablicama, peru kose šamponom u jezeru! i sve se smijulje, k'o drogirani! ako im nešto kažeš, iščuđavaju se: u čemu je problem?! i nastavljaju svoj posao!
Nemojte da nas sve trpate u istu vrecu. Ja se ne mogu poistovijetiti sa ovim nacionalistickim krkanlukom koji nam unisti i drzavu i prirodu. Lako se moze istraziti tko je kriv za ovakve katastrofe. Samo se ne zeil zbog korumpirane bande na vlasti. Razmislite gospodo hocete li glasati u oktobru i za koga cete glasati!
Kakva kaljuža bogtetvoj... Zaraza !
Ne znam odkud pravo da se piše ovakav članak bez dokaza Treba vas tužit
Koja smo mi stoka
Istocnjaci!!! FGV-Foca-Gorazde-Visegrad
Ma to je Dodik kriv ..to je zbog referenduma. hehehe. Ljudi ovo je Bosna..tamni vilajet
Sloboda i demokracija..........:-)
Stari dobri Miro, organizator svega i svacega. Majmun lopovski
Sto bi rekli zaserimo sve lijepo u ovoj zemlji. Malo nam sto smo mi pogani nego i prirodu unistavamo.
Bljak , fuj.!!!
Ako je Boračko na jugu BiH, gdje je onda Neum, na Antarktiku?
odma do alexandrije u egiptu
h
Davno nekada sam bio na ovom jezeru i bilo je prelijepo. Volio bih opet otici....