Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je maca pojela jezik??????
nacionalnoj, vjerskoj i jezičkoj pripadnosti
Molio bi da mi neko iz Bosnjackog naroda objasni strah od ta tri polja?
Kad su Srbi glupi i tvrdoglavi. Pokazite da ste vi voljni da bar negdje napradujemo. Dozvolite da se uvedu ta tri polja i jedna manje prepreka prema Evropi.
Bosnjaci se boje popisa jer bi pokazao da su opcine u kojima je nakon rata bila muslimanska vojska, danas etnicki najcisce opcine!!!
Pa Bosnjaci u cemu je problem??? Stavite u ova tri polja u popis i nema nikakvih problema. Ili mozda strahujete da ce sa tim poljima na vidjelo izaci neka nova \"Istina\". Ako ste vi u pravu onda ce se i vidjeti koliko je ko etnicki ocistio Bosnu. Uopste ne rayumijem strah kod Bosnjaka od ova tri polja u popisu. Ili vi starno imate neke skrivene namjere prema Srbima i Hrvatima.
BOSANAC I PRICAM BOSANSKI A SVE DRUGO ........! IDEMO BOSNO I HERCEGOVINO
Za Saudina Jarane danas Ti je dzenaza u 14 sati.Nek Ti je laka zemlja Bosanska i Rahmet dusi. Pipo te izdaleka ispraca pjesmom jer to zasluzijes. Smrt fasizmu sloboda narodu! Evo Djole i sevdalinka u srcu Seher Sarajeva,samo za te Saudine! http://www.youtube.com/watch?v=8ukb0coBRPA Bosna i Hercegvina ZAUVIJEK!
zasto popis kad bi se onda vidjela stvarna slika gdje ko trenutno zivi i vidjela bi se cisto etnicko ciscenje na svim djelovima BiH a to ja mislim ne odgovara muslimanima neko bi mogao skontati da su i oni dobro ocistili djelove koje sad kontroliraju a pogotovo djel;ove srednje bosne
Ništa mi duvanje ne pomaže, na špricu sam godinama.
Pipo duvaj ga!
MA BRATE POPISATI , NEGO ŠTA , I NEKA SE SVAK IZJAŠNJAVA KAKO HOOĆE NEVIDIM ŠTA JE TU PROBLEM??????
Ja ne znam jesu ovi Bosnjaci, sto neko rece Mosnjaci glupi toliko ili se prave. Nacionalna pripadnost nema veze sa imenom nacije. Sta su onda Muslimani koji zive u Srbiji u Novom Pazaru - Srbi?! Posto se hvalite da ste najbrojniji u BiH, ajde da se prebrojimo fino pa da vidimo...
Ebi ga, doslo vrijeme da se za interese nekakvih Bosnjaka najvise trude Albanci!!! Koji se ti tu moj zakidas, mars u Albaniju, tamo trazi prava!!! Brukas dobre Bosnjane ovde, nisu oni bas toliko opi.z.djeni u mozak!!!
DA NAROD EU-e ZNA realno KO STE i sta ste nebi oni dopustili da se 200 000 ratnih zlocinaca i siledzija pocnu uskoro setat po cijeloj Europi! BiH4EVER!