Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li postoji mogucnost da sluzi kaznu u nekom federalnom zatvoru ? Ako vec nema smrtne kazne onda bar mogu toliko uciniti da mu zaprijete sluzenjem kazne u Federaciji. To bi jedino bilo pravedno.
http://www.osvetise.com/osvete/01/nevenvsmia/?id=h5gknnkw0v16h0hdbw9tixtgei0jzu
@spasoje nema on toalet papira on pere guzicu i maze je vazelinom mora da je pripremi za noćne sate
Ja predlazem da bivsem \"predsedniku\" Genocidne Dr.Dabicu-Ruti ukinu pravo na koristenje toalet papira.Pa ko je to jos vidio,ratni zlocinac i iz celije daje intervjue.
Ovaj ce uskoro odlucit ko ce bit predjednik haskog suda,kako se vidi ZLOCINAC odlucuje a ne pravda! BiH4EVER!
Heheeee, čuj daje i intervjue. Mora da mu dovode i koke... Pa, ljudi moji, je li ovaj Mengele u zatvoru ili... Te neće na suđenje, pa se onda poziva na pravo na slobodu govora. Mora da su mu Bildt i Dodo štele...
divi mu šiški ko da je mojim kurcem uvijao loknice
kako ce biti karan u zatvoru karat ce ga i dan i noc a njemu i nije krivo srbi inace vole da ga primaju u bulju
prljav ves se pere privatno,ma suplje je sve to a sami su krivi bosnjaci spavali su prije rata a i danas,trebali bi otic ispred haskog suda i trazit pravdu i presudu za ovog baby ubici!
Genocidni ima njusku krmecu, krepat u celiji...