Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arduana je imala proliv sinoć, imam dokaze
Zivim uzvodno od vas genocidasa i da znas vjerovatno pijes Vrbas vodu u koju se ulijeva nasa kanalizacija, pa u tu cast idem jedno tvrdo 6ovance da ti posaljem, nadam se da se nece puno istopiti dok dodje do tebe.. haj zivio!
Sarajevo trn u oku svakog seljaka..
pohvale za firmu EURO CLEAN SERVICE DOOzato sto su ocistili kamen oko ćesme na bašćaršiji
ja sam usrani musliman. imam proljev svakih 5 minuta, jer živim u sarajevu i pijem gradsku vodu iz miljacke.
nije ni čudo što su se balyije ulitale na svojih 24%, kad piju onu kanalizaciju miljacku.
hahhahahaa....
Dosli turisti u Sarajevo i povracaju nakon par sati, svakom normalnom bi se povracalo od te jednonacijonalne kasabe.
jel samo meni ovih dana čudna voda sa česme??
kako neće biti epidemija kad pijemo prokuhanu miljacku
Joj brate i mene je ovo safatalo, sta god pojedem hocu da povratim a su\'pak ko česma, samo ljeva, ne smijem prn\'uti, bojim se procurit ce
SDA portal nikako da objavi odluku ustavnog suda o smjeni tvz ministara nesigurnosti irastrošnog ministra što na račun države ravi iftare. valjda nikako da se pomirite sa tim daje vrijeme SDA prošlo.
joj sto nesto kriju, 4 dana sam s.r.a.o ko grlica i jos bruku raje isto tako,fol gazirana pica...
e pa ne mozete vjecno zivjeti na milostinji drugih,taj vodovod su vam austrijanci napravili a vi furdo nikada cijevi niste zamijenili niti procistili,samo krpite rupe i kukate....ona suplja o odlicnoj vodi u tehe-sarajevu je dobra za torabijeve sljedbenike i dzemiline kasike,nigdje na svijetu nema losije vode sto govori cinjenica da je svaki stanovnik sa kamenom u bubregu i okrnjenim zubima vec u sesnestoj godini,onaj jad od miljacke je izvor zaraze i bakterija ali vazno je da se kandilji vide hihihihih
Cao svima! srdacan pozdrav, Me(h)ka lita.
bjezi mali, mi primamo samo cvrste momke