Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi trebao "pasti sistem" i u BiH pa nista ne raditi dok komsije Hrvati ne poprave svoj. Prozirno nema sta! Taj fintirani izgovor samo Bosanci mogu da prohgutaju.
Razlog je bojim se drugi. Jer ako se navede pravi razlog boje se reakcije kao i sa Srbijom :-)
HA, sada Hrvati izigravaju dežurnog branitelja EU. Kakav pad sistema!?!? Pa izgleda da će morati da prime blokadu i sa BiH strane. Samo da vide i zanavjek shvate da Bosna nije njihova prćija!
ORAO PAO, ORAO PAO... SJEBALE GA MUVE U LETUUU
I ovo je maslo izbjeglica,poceli handriti kamiondzije
Hmm.. Juce zatvorili prelaze za kamione iz srbije Danas pao sistem, zatvoreno za kamione iz bih Obratno ulazci u bih teku bez problema, u carinskoj kucici 5metara od ulaza u hr, zamisli nije pao sistem :)
Među s*bima, otkako je vijeka i svijeta, goreg roda biti neće”, govorio je s*pski prorok M*tar T*rabić iz sela Kremna.
idite na bijaču ...