Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti turisti u prosjeku ostave po 200 eur zato sto spavaju u svojij kuci. Ali kada bosnjak ide u vjerski turizam poput ovih 800 sto je sada otislo na hadz, oni moraju da ostave 10 000 eur po glavi. Gospa bi terebala da se pojavi u svakome selu u bosni, da bi zaradili toliko.
Da je bit stranac, doc' pa se napiti i najesti u pola cijene
svejedno bi glup bio
Većina u Međogorju ili studenti. Još pored arapa samo fali penzionerski turizam.
Милион текстова о Саудијским Арапима у БиХ, а нигдје их у статистици.
turci i harapi na 6 i 7 mjestu a piše se toliko o njima a troše u prosjeku kao slovenci oko 50 eura dnevno
valjda smatraju da je samo sarajevo BiH i nista drugo.
prenocivaju ;-)
Dobro je to. Jedino sto treba povecati sardrzaje i ponudu pa da ostaju duze. Iskoristiti ovolike planine.
sta je dobro, susjedna plitvička jezera posjeti milion ljudi godisnje.
@MinayashiNakitu Plitvicka jezera su biser prirodne ljepote i nije nimalo cudno da turisti u tolikom broju posjecuju to mjesto. Ipak takva jedna prirodna ljepota se ne moze uporediti sa brojem posjeta Diznilendu (20 miliona godisnje) ili Eiffelovom tornju (7 miliona). Takodjer treba znati da Hrvatska ulaze vrlo znacajna sredstva u marketing turizma sto kod nas nazalost nije slucaj. Aerodrom Sarajevo nema sluha za niskobudzetne kompanije i ne radi nista da ih privuce sto je promasaj. Itd, itd.