Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipičan balkanski način gradnje. Naslažeš elemente i ostaviš tako.
pravac laktasi ima tamo kila tazla ceka samo na vas
Balince u kucicu.
Gospodine Korpuse, kod nekoga par miliona i "kila zlata" uz vodjenje solidne spoljne politike, dok su u seheru milijarde donacija uz apsolutnu politicku nesposobnost.
Nije ovo uopste naslov za ovako bolesne i glupe komentare , mozda sutra budete morali da prenocite u kuci ovakvog tipa.
Što da ne ...??? Kuću će svakako napravit ( nadam se čim prije ) oni koji su sve i napravili ... Ne vidim razloga da ne prozovem, ne zayebavam i još puno NE , one čija bi to trebala bit briga, a njih zaboli Quratz ... ! ! !
Nema genocidna ni za kifle više
Jebi ga, Duduk ima previše brige oko svog nezaposlenog i oženjenog sina da bi našao para i vremena za bolesnu djecu. Uostalom, eto, donirao je pola lopate betona za kamen temeljac - dosta od njega ... ! ! !
Eeeeeeee nemre i "dva papka" i roditeljska kuća, nema se, štaš!
Svi muljaju, ne diraj mi Duduka ... !!!
To će rudonjin sin da izgradi čim vrati kredit:)))))