Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvaranje etnički čistih prostora podrazumijeva,ubistva,progone,silovanja,pljačke,a to se zove genocid,ipak to svijetskim moćnicima neće smetati, mi ćemo imati državu a za nekakve "zločine" odgovaraće samo pojedinci,pošto će nad sudovima imati kontrolu naši prijatelji!
da Bog da tvoja djeca proslavljala sa tim srebreničanima
budi bosnjak...............proslavi Novu 2013 Godinu u zemlji.................kao i hiljade Srebrenicana!!!!
koja pravda,koji zakon m_a_m_e vam se n_.a._j_.e_b_e_m,ima li neki pravnik da mi objasni kako kad u-bijes 800 ljudi koji bi zivjeli po jos 50 god znaci (800x50) na 40 godina zatvora,kako osudit ove sve na 483 godine zatvora kad su ubili ljude koji bi zivjeli nekoliko hiljada godina..koja logika????
Znaci ,ostace u zatvoru dok ne istruhnu . Oni unutra , a mi napolju !