Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako cuju GRASOVCI za tolike pare,sutra ce novi strajk organizovati Himzija....
Obezbjeđene plate u vodovodu za naredne tri godine, a građani mogu po vodu kod komšija u RS. Neka expert direktorica sada kaže kako nema para za popravke kvarova.
Cuj ovo,cekati kraj ljeta pa poceti sa radovima..ha,ha pa ja ko ce raditi po vrucini .Do jeseni ce se i zaboraviti da je ovaj kredit od pisljivih 30 mil. ikad dignut.Dio sredstava (oko 1000)bit ce potroseno na vodomjere.Treba to streljati ako pronevjere lovu.Za tu lovu mogu novi vodovod napraviti.
Odlicno, sublimirajuce... Svi gradjani ce sada da vracaju zajam jer su vrle sandzaklije i istocnobosnjaci nelegalnom gradnjom i jos nelegalnijim prikljuccima na vodovodnu i kanalizacionu mrezu unistili i ono malo sto je ostalo vrijedno poslije rata. Sve su dobili dzaba pa sto ne bi i ovo! Normalni gradjani Sarajeva, pojedite se od muke!
Bravo SDA svaka čast, bez vas nema ni reda ni zakona, samo nam cuke preostaju da nas ujedaju zajedno sa komunjarama, ove probleme može da riješi samo SDA prava snaga BiH.
sad ce pustit vodu poslije 12 jedno 2 hefte...i onda opet zavrnut
Jeste, jeste 30 miliona eura, kolko od tijeh para ide tihicu, bakiru, lagumdziji, fahri i ostalima u đep
nemoj se bas radovati to je vec potroseno a zna se vec usta.......
BRAVO,BRAVO SADA SE NADAMO DA CETE OD MOJE OBITELJI ,STAROSJEDILACA ILIDZE,, NAPOKON PO POVOQLJNIM I SVJETSKIM CIJENAMA OKTUPITI ZEMLJISTA KOJA SE NAAZE U ,,VODOZASTITNOJ ZONI ILIDZA-VRELO BOSNE,, H I T N O , H I T N O . . VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
samo da dodam Predsijednik Nadzornog Odbora ViK Sarajevo je clan SDP, Jovetic Zoran, pripadnik Kosevske brigade VRS, odgovorne za bezbrojna granatiranja grada, povratnik u Sarajevo 1999 godine. Pametnom dosta.
Kokosije farme i vikendice pored vode nicu pored najcistije vode Bijele!!?? Sve uz ministrovo znanje i lazne dozvole opcinske:))) Koliko ce k'o svrnuti u dzep pitam se? Mi sarajlije kupajmo se iz karnistera i sljedecih 20 godina
bitno je da se oni keslaju ko junad na prikolici. pljackasi i papani, placsam vodu ko niko preko 30km a realno bih trebao 10-12km da je to idiotima u interesu. a posto su idioti naravno da im nije u interesu.
ode i vodovovod u vraga ko li ce hajrovati preko vodovoda i radnika vodovoda
Znate li da ova lova će se potrošiti da se "smanji" samo 5% gubitaka u vodovodnoj mreži. Narode moj znajte da i dalje ostaju (kada se potroši ovaj kredit) redukcije vode....
jos jedan nacin kako ce uzet pare,sto posto ;) bjez ba odavde se mora ici pod hitno,ili da vam djeca placaju tudje kradje,trece nema