Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahaha, ovog mog Amira, tj. Husnije Miskića, nikako da se dobro zakamuflira cccc. Kiselina će ga ubiti!
JADNA SDA OSTA, SVE STO IMA IMALO MORALA BOSNJACKOG ODE U A-SDA, TIHOMIR JE IZVRSIO ZLAJIN ZADATAK - SDA MORA PASTI!
A SELJAAAAKAAAAAAA,,,,,,
AUTONOMASI BROJ 2,UZ TO I VELIKI KRIMINALCI,SKORO SVE JEDAN CLAN KRIVICNO GONJEN,BILO VISE PUTA NA 60MIN..SAMO ZELJNI FOTELJA,MEDZUTIM,BEZNACAJAN POLITICKI FAKTOR VAN CAZINA(NA SRECU)
Skupio se trust mozgova
A ovi što su ostali sa Suljanderom Tihićem mogu sad da se udruže sa luzerima iz SDP-a.
Minorna stranka osvaja nešto glasova u Cazinu i okolini
udruzenje s posebnim potrebama?
dabogda se tebi desio kad si tako pametan.konjusino glupa
Je.em im više taj genocid, PA HALO LJUDI, VRIJEME JE DA SE KRENE NAPRIJED! Dobro, bio je rat, bio je genocid, hajde sada da se oporavimo! Okrenite se budućnosti ili ćete postati tek dio prošlosti.
svaka cast na uspjesno organiziranom kongresu, a ja bi prije rekao da su lopovi ostali u SDA, bar ovdje kod nas u krajini
Svi lopovi iz SDA presli su u sranku A-SDA
Dino, pisi SRANJE...
svaka cast ASDA
Cestitamo stranci A-SDA koja ce bastiniti rah A.Izetbegovica put u kojoj su vecinom oni ljudi koji su napustili Tihomirovu stranku . Vrijeme Dudukovog pobratima je proslo kao i njegove SDA. Zelim mnogo uspjeha stranci A-SDA .