Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gle ovog mankija Dolica zvani bivol ajd sakrij te se..
OVO TREBA PROGNATI IZ BOSNE!
ZIVIO BABO JEDINI IZABRANI LEGALNI PREDSJEDNIK BIH!!!
babo je dobio izbore jer je bio predstavnik sda stranke koja je okupljala muslimansko stanovništvo bosne. inače fikret je bio odron i prije i poslije rata. ni alija nije bio puno bolji ali fikret je govno sa pedigreom. ne ulazeći u to da li je fikret u pravu ili krivu državni interesi bi trebali biti iznad privatnih. udariti na vlast bosne i hercegovine u ratu je izdaja par ekselans i to mu se ne može oprostiti.
da zivio i nek zivi...a hvala mi i na tome sto je sa legijom i mladicem suradjivao nabavljao oruzje ljude pio rakiju sa arkanom i plavsicevom/...ubijao pravio logore za svoj narod e bas mu hvala..nisi ti svjestan jarane sta pises...zamisli se malo
vi koji ste okrenuli ledja svojoj braci vi trebate trazit oprost...gori ste mi od cetnika u ustasa..majku vam
Armele sine jos si ti mlad, istina je komplikovana..nikad stvari nisu crno bijele..ne zelim raspravljati..
stranka promašaja kako u prošlosti tako i danas. realno nemaju nikakav utjecaj u krajini pa čak ni u kladuši. u kladuši rifat i dnz će imati potporu samo ako 'babo' tako kaže. sukob sa fikretom je za rifata unaprijed izgubljena bitka. smiješno je kad on izjavljuje da je osnova napretka krajine pomirenje krajišnika. pa krajišnici nikad nisu ni bili u sukobu. oni su samo ispaštali zbog političkih igara njihovih predstavnika, kako u prošlosti tako i danas.
DNZ je sramota krajne, sada pozivaju na mir i povjerenje, sram da vas bude...