Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ja Hvala na linku mada me nisi puno obradovao.Čekaćemo taj novi jedinstveni zakon.hahahaha.
Strah od Fahre i Radze?
moze se vidjeti ovdje i to pod brojem 16, a tu su i svi doneseni federalni zakoni u ovoj godini http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/zakoni/2010/zakoni%20registar%202010.htm
Više uopšte nije jasno dali je na snazi tj. dali još uvijek važi Zakon o pravima demobiliziranih branilaca i članova njihovih porodica ni koji članovi su ostali a koji su izbrisani. Dali neko zna gdje se može vidjeti taj zakon u važećem tj. sadašnjem obliku??? Na koji naćin se može kontaktirati udruženje demobilisanih boraca ili predsjednik udruženja Karić????