Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Kuzmanoviću pustite malo i mlade da nešto rade.Vi ste već odavno istrošeni politićar a bogami vas ni zdravlje najbolje ne služi.Iako ste promijenili puno dresova bili komunista od glave do pete, Titov pionir i omladinac, borac za bratstvo i jedinstvo, jednakost i pravednost u zadnje vrijeme vas oćito možda zbog godina pamet prenosi pa padate u nesvijest od uzbuđenja kada ćujete rijeć Srbin a dobijete ospice kada ćujete rijeć Bošnjak ili Hrvat.Zaista nije jasno koga ste varali tolike godine, samog sebe ili građane Bosne i Hercegovine.
Gosp.Predsednice gdje ti je ;LAP TAP,Dokumentarna arhiava i pice na stolu,Nista se nevidi-RADIS LI TI ISTA,ili si samo popunio tu fotelju da ne bih bila potpuno prazna.USTANI i radi nesto,bola-bolan nebio !!!Pozdrav iz\" REPUBLIKE SRPSKE\",a ovaj sused gore-mora da se vlah negeo pa mora nos drzati u ruci da nebih slucajnootisao na povoljno mjesto,drzi ga cvrst!!!
Gosp.Predsednice gdje ti je ;LAP TAP,Dokumentarna arhiava i pice na stolu,Nista se nevidi-RADIS LI TI ISTA,ili si samo popunio tu fotelju da ne bih bila potpuno prazna.USTANI i radi nesto,bola-bolan nebio !!!Pozdrav iz\" REPUBLIKE SRPSKE\"
Knez Janko Bekann (ili Beeee): Kako smrde ove vlasine! Opažaš li ti štogod, Rogane? Knez Rogan (poznat po rogovima): Opazam nego sta Bekane! Kad blizu nasih vlaha sjedim u skupštinu, ja nos držim svagda u rukama; da ne držim, bih se izbljuvao. Pa sam s toga na kraj i uteka, e blizu njih ne bih osvanuo. Evo vidiš kako smo daleko, i opeta ona teška vonja od vlaha ovde zaudara
I Kuzmanović se po svoj prilici školovao kod Dobrice Ćosića: “Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\"