Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno je; Bakir Izetbegović --- 100000KM donacije,Fariss Gavrankapetanović --- 500000 KM, Amir Zukanović 250000 KM. Ostali iz predsjeništva SDA po 100000 km. Napraviti još jednu i dovršiti ovu u finalu gradnje. Ako neće, onda... Vidjećemo jesenas!
treba prodati dva automobila koje koriste nasi nesposobni "kreteni"... ostat ce i kusura
Uzet 1% prihoda BH Telecoma i Elektroprivrede BiH sto je godisnje oko 10 miliona KM i finansirat ovaj projekt i sve one kojim je potreban novac za operacije iorgane.
To sve postoji, zoves se porez na dohoda i razna zdravstvena osiguranja koja se placaju za radnike. Ono sto treba bi trebalo uraditi jeste smanjiti administraciju u FBiH, pa da ostane para za bitne stvari. Mislim da nam ne treba pored 100 ministara i 100 savjetnika..